Newsec

Amundi Real Estate myy B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista

Jaa

Leppävaaran toimistomarkkina jatkuu vilkkaana. Amundi Real Estaten hallinnoima rahasto on myynyt B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista Leppävaarassa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.

Amundi Real Estaten hallinnoima rahasto on myynyt B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista Leppävaarassa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille. Vuosina 2012 ja 2013 valmistuneet rakennukset ovat järjestyksessään toinen ja kolmas osa viidestä toimistotalosta koostuvasta Alberga Business Parkista. Yhteensä rakennukset käsittävät noin 11 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa ja 228 pysäköintipaikkaa.

Alberga Business Park on BREEAM Very Good -sertifioitu ja noin 2 000 työntekijälle suunniteltu toimistokokonaisuus Leppävaaran sydämessä rautatieaseman ja kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä.

Leppävaaran toimistomarkkina on ollut tänä vuonna poikkeuksellisen aktiivinen. Kuluvan vuoden aikana toimistotransaktioita Leppävaarassa on tehty jo yhdeksän, ja kyseisten kauppojen kokonaisvolyymi ylittää 250 miljoonaa euroa.

Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana. Kaupassa myyjän juridisena neuvonantajana toimi Roschier Asianajotoimisto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rikumatti Forsberg
Partner, Capital Markets, Newsec in Finland
Puh. 050 594 1722
rikumatti.forsberg@newsec.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on noin 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin Suomen kiinteistömarkkinakatsaus: kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla12.2.2020 12:00:00 EET | Tiedote

Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere. Myös modernien ja hyvillä paikoilla sijaitsevien logistiikkakiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Ne tarjoavat toimistokohteisiin verrattuna hyvää tuottoa ja verkkokaupan kasvun myötä modernille logistiikkatilalle riittää käyttäjäkysyntää, mikä pitää yllä eurooppalaisittainkin vertailtuna korkeita vuokratasoja.

Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi16.1.2020 09:56:00 EET | Tiedote

Newsec Property Asset Management on kasvanut voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa viime vuosien aikana. Yhtiö on nyt toimialallaan Euroopan toiseksi suurin manageerauksessa olevalla kohteiden pinta-alalla mitattuna. Uskomme kasvun jatkuvan, ja tätä kasvua uusi Pohjoismaiden operatiivinen johtaja Rikard Nyhrén vahvistaa. Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä. Rikard Nyhrén on työskennellyt aiemmin kiinteistöjohtajana Hemsöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme