Avidly Oyj

Anna Salo Avidlyn Helsingin-toimiston johtoon

Jaa

KTM Anna Salo otti vetovastuun Avidlyn koko Helsingin-toimistosta 1.4.2020 alkaen. Aikaisemmin Salo on työskennellyt Avidly-konserniin kuuluvan Avidly Media Oy:n toimitusjohtajana.

Muutos liittyy Avidlyn strategian päivittämiseen ja organisaation laajempaan kehittämiseen, jolla lisätään tehoja Avidlyn strategisen palvelutarjooman parantamiseen ja toiminnan skaalautumiseen.

"Eri toimintojen väliset siilot ovat yksi suurimmista haasteista markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen rakentamisen kannalta sekä asiakkaan puolella, toimistojen välillä että toimistojen sisällä. Avidlyssä pyritään saumattomaan asiakaskokemuksen suunnitteluun ja tämä muutos edistää sitä. Muutoksen tavoitteena on vahvistaa liiketoimintanäkemyksen ja asiakasymmärryksen roolia suunnittelun kaikissa vaiheissa, tuoda datan avulla selkeyttä arkeen ja sen myötä antaa aikaa luovuudelle ja uuden oppimiselle", kuvailee Anna Salo.

Salo on toiminut viimeiset kolme vuotta Avidlyn mediatoimiston vetäjänä ja sitä ennen 11 vuotta Dagmarilla useissa digitaalisen ja dataohjatun markkinoinnin rooleissa.

"Helsinki on suurin toimistomme ja laajin yhdistelmä erilaisia osaamisalueita. Haluamme, että sen vetäjänä on taustaltaan laajasti markkinoinnin kentän osaava ja vahvasti digitaustainen johtaja kuten Anna. Helsingin muutoksen on tarkoitus antaa suuntaa laajemmalle muutokselle koko Avidlyssa kansainvälisesti", kertoo Avidlyn COO Teea Björklund. "Annan vetämänä mediatoimistomme on kasvanut nopeasti ja osaaminen vahvistunut. Nyt on hyvä hetki integroida mediatoimisto-osaaminen ja kanavaymmärrys vielä tiiviimmin asiakkuustiimeihin."

Avidlyn Helsingin-toimipisteessä työskentelee noin 90 markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisen liiketoiminnan ammattilaista.

"Avidlylla on laaja palvelutarjooma ja huikean laaja osaaminen. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet upea oppimismatka itselleni esimerkiksi luovaan suunnitteluun, myynnin ja markkinoinnin yhdistämiseen ja PR:n rooliin markkinoinnissa. Avidlyssa on tapahtunut paljon ja nyt on hyvä hetki uudistaa myös johtamisen käytänteitä.  Johtamisen näkökulmasta tavoitteena on tehdä myös Avidlysta itseohjautuvampi, verkostoituneempi ja entistä näkyvämpi toimija markkinassa", sanoo Anna Salo.

Lisätiedot:
Anna Salo, Head of Operations

anna.salo@avidlyagency.com, puh. 040 5948674

Teea Björklund, COO

teea.bjorklund@avidlyacency.com, puh. 050 3842653

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Avidly Oyj
Avidly Oyj
Konepajankuja 1
00510 HELSINKI

010 231 9000https://www.avidlyagency.com

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avidly Oyj

Päijät-Hämeen yritykset kehittävät vastuullista ja digitaalista liiketoimintaa 16.3.2021 08:30:00 EET | Tiedote

Vastuullisuuskysymykset ovat tulleet jäädäkseen päijäthämäläisiin yrityksiin, ja pandemia on kiihdyttänyt entisestään digitaalisen liiketoiminnan kehitystä. Tämä paljastuu Avidlyn tekemästä Päijät-Hämeen yritysbarometrista, johon vastasi kymmeniä alueen yritysten toimitusjohtajia. Vastausten mukaan Päijät-Häme on houkutteleva alue yrittämiseen myös tulevaisuudessa, mutta pula osaavasta työvoimasta on useiden yritysten huolenaihe.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme