Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö

Ansiosidonnaisen työttömyysturvan tilastot löytyvät TYJ:n sivuilta

Jaa

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö on julkaissut verkkosivuillaan tilasto-osion, josta löytyy tietoa maksetuista ansiopäivärahoista, päivärahan saajista sekä kassojen toiminnasta.

Uuden tilasto-osion tarkoituksena on parantaa kansalaisten, median ja sidosryhmien pääsyä ansiosidonnaista työttömyysturvaa koskevaan faktatietoon ja lisätä ymmärrystä järjestelmän toiminnasta.

Tilastot on pyritty esittämään mahdollisimman helppolukuisessa muodossa verkkosisältönä. Valtaosa tiedoista on kaavioita, jotka käyttäjä voi ladata itselleen taulukkomuodossa.

Maksettuja etuuksia ja saajia koskevat tilastot päivitetään kuukausittain. Käsittelyaikoja ja päätösmääriä koskevat tilastot päivitetään neljästi vuodesssa. Tilasto-osion tiedot perustuvat pääosin Finanssivalvonnan keräämiin tietoihin.

Tilasto-osion sisältö

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö
Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö
Kumpulantie 3
00520 Helsinki

http://www.tyj.fi

Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry (TYJ) on työttömyyskassojen edunvalvonta- ja koulutusjärjestö sekä yhteistoimintaelin. TYJ kehittää työttömyysturvaa ja kassojen toimintaa sekä ylläpitää niiden tietotaitoa. Kaikki Suomessa toimivat 25 työttömyyskassaa ovat jäseninä TYJ:ssä. Kassoissa on jäseninä noin kaksi miljoonaa palkansaajaa ja yrittäjää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme