Työterveyslaitos

Antti Koivula jatkaa Työterveyslaitoksen pääjohtajana

Jaa

Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula on valittu jatkamaan tehtävässään. Pääjohtajan tehtävät ovat määräaikaisia, ja Koivulan toinen seitsenvuotinen kausi alkaa elokuussa. Pääjohtajan nimityksestä vastaa Työterveyslaitoksessa ylintä valtaa käyttävä johtokunta.

Työterveyslaitoksen mediatiedote 21.4.2022 

Antti Koivula aloitti Työterveyslaitoksen pääjohtajana elokuussa 2015. Työterveyslaitoksessa hän on työskennellyt vuodesta 2012. Aiemmalla työurallaan hän työskennellyt muun muassa Tinnoff Oy:n toimitusjohtajana ja Nokia Oyj:llä strategisen muutoksen ja osaamisen johtamisen tehtävissä. Koulutukseltaan Koivula on tekniikan tohtori, ja väitellyt työpsykologian ja johtamisen kehittämisen alalta. 

Työterveyslaitos on sosiaali- ja terveysministeriön alainen, itsenäinen julkisoikeudellinen yhteisö.Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on noin 530.Työterveyslaitoksen asiakkaita ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt ja muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. 

Työhyvinvoinnin asiantuntijaorganisaationa Työterveyslaitos tutkii, palvelee ja vaikuttaa. Työterveyslaitoksen visio on ”Hyvinvointia työstä”, koska terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Työterveyslaitos kehittää asiakkaidensa kanssa hyviä työyhteisöjä, turvallisia työympäristöjä ja tukee työntekijöiden työkykyä.  

Lisätietoja 

Työterveyslaitoksen johtokunnan puheenjohtaja Kari Välimäki, puh. 050 559 9177 

Pääjohtaja Antti Koivula, Työterveyslaitos, antti.koivula@ttl.fi, puh. 030 4742340 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Hietanenmediaviestinnän erityisasiantuntijaTyöterveyslaitos | Finnish Institute of Occupational Health | Arbetshälsoinstitutet

Puh:+358504773267juha.hietanen@ttl.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työterveyslaitos
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41 b
00250 Helsinki

+35830 474 1https://www.ttl.fi/

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja vaikuttaa.

Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.

Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Henkilöstön määrä on noin 500.

Lisätietoja:
Tietoa meistä
Medialle-sivulta löydät asiantuntijoiden yhteystiedot ja aiemmat tiedotteemme
Aineistopankki (logot, asiantuntijoiden kuvat)

Twitter: @tyoterveys (fi), @FIOH (en)

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työterveyslaitos

Arbetsförmågan hos dem som arbetar på distans kan stödjas också på organisationsnivå23.5.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

Arbetshälsoinstitutets pressmeddelande 18.5.2022 Under tiden med distansarbete har det utarbetats mångahanda tipslistor och handböcker för att stödja och förbättra arbetstagarnas välbefinnande. Det är dock värdefullt att utvidga perspektivet från individen till organisationen, eftersom arbetsgivarna har ansvaret för att stödja arbetsförmågan. Arbetshälsoinstitutets nya handbok Työkyvyn tukeminen etätyössä (Att stödja arbetsförmågan i distansarbete) tipsar om god praxis för att leda distansarbete, stödja arbetsförmågan samt stödja hälsa och återhämtning.

Etätyötä tekevien työkykyä kannattaa tukea organisaatio edellä23.5.2022 08:30:00 EEST | Tiedote

Työterveyslaitoksen mediatiedote 23.5.2022 Etätyöaikana on laadittu monenlaisia vinkkilistoja ja oppaita työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseksi ja kohentamiseksi. Näkökulmaa on kuitenkin hyvä laajentaa yksilöstä organisaatioon, koska työnantajat ovat vastuussa työkyvyn tukemisesta. Työterveyslaitoksen uusi Työkyvyn tukeminen etätyössä -opas vinkkaa hyviä käytäntöjä etätyön johtamiseen, työkykyyn tuen käytäntöihin ja terveyden ja palautumisen tukemiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme