Messukeskus

APCONissa koolla urheilijoita voimamiehistä gladiaattoreihin

Jaa

Messukeskus käynnistää tapahtumasyksynsä uudella urheilutapahtumalla APCONilla, joka kokoaa yhteen fysiikkalajien harrastajat kahdeksasta eri lajista. Huippu-urheilijoiden lisäksi tapahtumassa nähdään muun muassa Miss Helsinki -kilpailijat sekä nippu väkivahvoja gladiaattoreita. APCON järjestetään 23.-25.8.

Aivars Smauktelis. Kuva: Strongman Champions League.
Aivars Smauktelis. Kuva: Strongman Champions League.

APCONin areenat täyttyvät kahdeksan eri lajin kilpailuista. Mukana ovat street workout, strongman, CF throwdown, kahvakuulaurheilu, fitness- ja kehonrakennus sekä voima- ja painonnosto. Maailman suurimman voimamieskilpailun yksi osakilpailu kilpaillaan Apconissa. Mukana on lajin tämänhetkisen rankingin kärkikaksikko: Suomen Vahvin Mies -titteliä hallussaan pitävä Mika ”El Toro” Törrö sekä latvialainen Aivars Smauktelis. Lisäksi nähdään ensimmäinen sisätiloissa juostava ExtremeRun, jossa perjantaina kisaavat Miss Helsinki -kisan upeat 15 semifinalistia.

-          Haluamme tuoda tänä vuonna esiin myös missien liikunnallisuutta ja APCONissa järjestettävä EstremeRun sattui juuri sopivaan ajankohtaan. Tytöt odottavat innoissaan, että pääsevät perjantaina kokeilemaan, miten radan läpäiseminen sujuu, kertoo missejä luotsaava Rosanna Kulju.

ExtremeRun-radalla nähdään myös TV:stä tuttuja gladiaattoreita testaamassa radan haasteellisuuden ja oman kuntonsa. APCONissa vierailevat Ivo "Matador" Gonzalez, Minna "Barbi" Pajulahti sekä Luukas "Soturi" Lindeman.

Näytöslajina APCONissa nähdään lisäksi Mas-wrestling, joka on Jakutiasta Venäjältä lähtöisin oleva perinteinen painilaji. Kaksi painijaa asettuu istumaan vastakkain ja tarttuu samaan kapulaan. Tarkoituksena on vetää kapula pois vastustajan kädestä tai vetää vastustajan painijoiden välissä olevan puomin yli.

APCON järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta jatkossa siitä on luvassa jokavuotinen tapahtuma. Tapahtumasta vastaavat yhteistyössä Messukeskus sekä Active Physique Events Oy. Kilpailuiden käytännön järjestelyistä vastaavat lajiliitot.

Aikataulupoimintoja:

Gladiaattorit ExtremeRun-radalla pe 23.8. klo 14.30

Miss Helsinki Semifinalistit ExtremeRun-radalla pe 23.8. klo 16

Mas-wrestling lajiesittely la 24.8. klo 13.30 ja 15.30

SCL Strongman Finnish Open 2019 kilpailu la 24.8. ja su 25.8. klo 12 alkaen

https://activephysiqueconvention.com

https://apconfinland.messukeskus.com

Lehdistökuvat: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/APCON+Finland

Lisätiedot medioille:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Tomi Lindblom, p. 040 528 8485, tomi.lindblom@visualmedia.fi

APCONin mediamediamateriaali: https://messukeskus.com/press-release/mediamateriaali-apcon-2019/

Akkreditoituminen paikan päällä tai ennakkoon: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Aivars Smauktelis. Kuva: Strongman Champions League.
Aivars Smauktelis. Kuva: Strongman Champions League.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme