Vaasan kaupunki - Vasa stad

Arviointikertomus 2021 on julkaistu

Jaa

Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2021 on julkaistu. Uuden valtuustokauden alkaessa arviointikertomuksessa käsitellään sekä kaupungin strategian toteutumisen edellytyksiä, että johtamisjärjestelmän toimivuutta. Lisäksi arvioidaan kaupunkikonsernin taloudellisia lähtökohtia sekä niin sanottujen kriisikuntakriteerien kehitystä.

Arviointikertomuksessa käsitellään myös kaupungin vetovoimaisuuden edistämistä ja omaisuudenhallintaan liittyviä kysymyksiä.

Vetovoimaisuuden edistäminen on kaupungissa jaettu useaan erilliseen tavoitteeseen. Siihen liittyy muun muassa elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittäminen sekä koulutuksen ja työllisyyden edistäminen. Arviointikertomuksessa käsitellään vetovoimaisuuden edistämiseen liittyen myös verotulojen kehittymistä.

Kaupunkikonsernin merkitys osana palvelujen tuottamista ja tähän varattujen resurssien mahdolliset muutokset korostuvat omaisuudenhallinnassa tämän valtuustokauden aikana. Talouden katsauksessa kriisikuntakriteerien kehitystä Vaasan kaupungin osalta verrataan myös suhteessa vertailukaupunkeihin.

Arviointikertomus on laadittu saavutettavaan muotoon Vaasan kaupungin sivuille vaasa.fi.

Tutustu arviointikertomukseen osoitteessa www.vaasa.fi/arviointikertomus2021 

Yhteyshenkilöt

Tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Heimo Hokkanen,
p. 040 557 6611, heimo.hokkanen@vaasa.fi

Tarkastusjohtaja Matti Rosvall,
p. 040 482 2455, matti.rosvall@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme