STT ViestintäpalvelutSTT Viestintäpalvelut

Asiantuntijat tarvitsevat yhä enemmän mediaosaamista - STT Viestintäpalvelut ja Framilla valmennusyhteistyöhön

Jaa

Media kaipaa yhä enemmän ja moninaisempia asiantuntijoita kommentoimaan päivänpolttavia asioita, mutta monissa organisaatioissa mediaosaamista löytyy vain viestinnästä ja ylimmästä johdosta. Tätä osaamisvajetta paikkaamaan STT Viestintäpalvelut ja viestintätoimisto Framilla käynnistävät yhteiset Median silmään -valmennukset.

Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari
Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari

Median silmään -valmennuksia on alkuun tarjolla kahta erilaista, joista ensimmäinen keskittyy mediatuntemukseen ja -viestintään.

- Media tuskailee jatkuvasti sen kanssa, että haastateltaviksi pitää aina poimia ne samat puhuvat päät, joille on soitettu kerran kuukaudessa viimeiset viisi vuotta. Tilausta uusille hyville asiantuntijoille on aina, mutta median silmään astuminen vaatii rohkeutta ja osaamista, sanoo kehityspäällikkö Olli Vesala STT Viestintäpalveluista.

Mediavalmennus antaa eri alojen asiantuntijoille perustiedot median toiminnasta sekä vinkkejä median edessä esiintymiseen – myös etänä.

- Asiantuntijuuden esille tuominen on erittäin tehokas tapa vahvistaa yrityksen brändiä, mutta se vaatii paljon työtä, Vesala lisää.

Toinen Framillan ja STT Viestintäpalveluiden tarjoama valmennuskokonaisuus keskittyy vakuuttavaan ja vaikuttavaan viestintään, josta on hyötyä kaikissa vuorovaikutustilanteissa, kertoo Framillan toimitusjohtaja ja johdon valmentaja Unna Lehtipuu.

- Erinomaiset viestintätaidot ovat johtajille ja asiantuntijoille kuin henkivakuutus työelämässä, ja siksi niitä kannattaa kehittää jatkuvasti. Esimiestyössä puhe ja viestintä on parhaimmillaan väkevä vaikuttamisen väline ja muutoksen moottori. Monet viestintämokat olisi myös helposti vältettävissä valmentautumisella.

Molemmista valmennuskokonaisuuksista on tarjolla kaikille avoimia kursseja syyskuusta alkaen sekä yrityskohtaisesti räätälöitäviä valmennuksia.

- Kurssit ovat hyvin käytännönläheisiä, ja osallistujille on aina tarjolla henkilökohtaista palautetta. Kurssilaisten palveluksessa on kokenut ja kiitetty valmentajakaarti, lupaa Lehtipuu.

Valmennuksista voi lukea lisää täältä.

STT Viestintäpalvelut on itsenäinen osasto Suomen Tietotoimiston sisällä, ja mediavalmennuksia vetävät henkilöt eivät osallistu journalistiseen työhön yhtiössä. Framilla Finland on viestinnän valmennukseen erikoistunut yritys.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari
Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT Viestintäpalvelut
STT Viestintäpalvelut
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

(09) 6958 1286http://www.viestintapalvelut.fi

STT Viestintäpalveluiden palveluihin kuuluvat STT Info -tiedotejakelu lehdistö- ja pörssitiedotteille, STT Pro -tapahtumapalvelu sekä STT Sulka -palvelu, jossa autamme asiakasta tiedotteen kirjoittamisessa. Kauttamme voi ostaa myös Suomen laadukkainta valokuvaa Lehtikuvalta. Tarjoamme myös mediavalmennuksia.

STT Viestintäpalvelut on osa STT-konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT Viestintäpalvelut

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme