Osuuskauppa Arina

Ässädeitit-kiertue seuraavaksi Raahessa ja Kemissä

Jaa

Kesätyöntekijöiden rekrytointitapahtuma Ässädeitit on Osuuskauppa Arinan järjestämä rekrytointitilaisuus, jossa työnhakijoille tarjotaan mahdollisuus päästä haastatteluun kasvotusten työnantajan edustajan kanssa. Ässädeitit järjestettiin viime viikolla Oulussa ja Rovaniemellä. Tämän viikon torstaina vuorossa on Raahe ja Kemissä puolestaan Ässädeittaillaan keskiviikkona 13.3.2019.

Viime viikon torstaina Oulussa Vanhan Paloaseman tiloissa järjestetty Ässädeitit-rekrytointitapahtuma keräsi saman katon alle lähes 900 kesätyönhakijaa. Iloinen puheensorina valtasi tapahtumapaikan ja nuorten mukaan tapahtumassa vallitsi ”hyvä ja lämmin fiilis”. Työhaastattelu oli usealle nuorelle ensimmäinen laatuaan.

Myös Rovaniemen Prismassa vietettiin Ässädeittejä viime lauantaina ja tapahtuma onnistui yli odotusten.

- Rekrytilaisuus kiinnosti selvästi hakijoita ja paikalle saapui huomattavasti odotettua enemmän väkeä, kertoo tapahtuman käytännönjärjestelyistä vastaava Osuuskauppa Arinan rekrytointiassistentti Silja Lähteenmäki.

Ässädeittien aikana tehtyjen haastattelujen perusteella osa hakijoista valikoituu rekrytointiprosessin seuraavaan vaiheeseen, eli ryhmähaastatteluun. Valitut tulevat työllistymään Osuuskauppa Arinan eri toimialoille Pohjois-Suomessa.

Seuraavat Ässädeitit järjestetään Raahen Tapahtumatalolla torstaina 28.2.2019 klo 14-17 ja Kemissä Kauppakeskus Coronassa 13.3.2019 klo 14-17.

Osuuskauppa Arina työllistää kesällä 2019 Pohjois-Suomessa yli 1000 nuorta. Arina on Pohjois-Suomen suurin yksityinen työnantaja, ja samalla monelle nuorelle ensimmäinen kosketus työelämään. Arina Live vieraili Ässädeitit-rekrytapahtumassa Oulussa kuulostelemassa nuorten fiiliksiä kesätyönhausta!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Marika Mattila
Henkilöstöresurssipäällikkö, Osuuskauppa Arina
044 788 4818
marika.mattila@sok.fi

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä hakemus: www.arina.fi/avoimet-tyopaikat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistaa lähes 170 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Osuuskaupan tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinalaiset tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluja yli 170 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea lähes 3000 työntekijän voimin. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Limingantullin Prismakeskus juhlii 20-vuotispäiväänsä sunnuntaina 10.3.20196.3.2019 16:42:19 EETTiedote

Tulevana sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä hetkestä, kun Prisma Limingantulli avasi ovensa ensi kertaa omistajilleen. Palvelut ja valikoimat ovat vuosien varrella kasvaneet ja kehittyneet, viimeisimpänä alkuvuodesta valmistuneen myymäläuudistuksen myötä. Tänä päivänä Pohjois-Suomen suurin ja upein hypermarket palvelee Oulun seudun asukkaita entistä kattavammilla valikoimilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme