Asuntosäätiö

Asuntosäätiö sr -konsernin vuosikertomus vuodelta 2019 julkaistu

Jaa

Asuntosäätiö sr -konsernille vuosi 2019 oli kehittämisen vuosi. Toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme, joiden asumisesta haluamme tehdä mahdollisimman helppoa. Viime vuonna kehitimme erityisesti asiakaspalveluamme, ja palvelukeskus palvelee asukkaitamme 24/7-periaatteella.

Asiakaspalvelun kehittämisen lisäksi, loimme uusia kohtuuhintaisia asuntoja sekä käynnistimme asumisen laatua parantavat viihtyvyysremontit laajamittaisesti. Kiinteistöjen ylläpidon kehittämistä ohjasivat vastuullisuus ja ympäristötehokkuus.

Avainluvut vuodelta 2019:

  • Asuntoja: 17 426 kpl
    • joista vuokra-asuntoja 941 kpl
    • ja asumisoikeusasuntoja 16 485 kpl
  • Henkilöstö 98
  • Liikevaihto 206 milj. euroa
  • Taseen loppusumma  1 650 milj. euroa

Lue Vuosikertomuksemme 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiön tarkoituksena on ollut perustamisestaan (1951) saakka työskennellä yleisen asumistason kohottamiseksi eikä sen tarkoituksena ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu. Asuntosäätiön suurin tytäryhtiö Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) omistaa lähes 16 500 asuntoa 31 paikkakunnalla. Konsernin toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme