Asuntosäätiö

Asuntosäätiöltä uusia vuokra-asuntoja Vantaan Leinelään

Jaa

Asuntosäätiöltä valmistuu uusia vuokra-asuntoja Vantaan Leinelään helmikuussa 2022. Uusien asukkaiden haku on parhaillaan käynnissä.

Auringonkehrä 3:een on rakenteilla 59 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa, kahteen kuusikerroksiseen taloon. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin sisältyy oma piha ja muissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Osassa asuntoja on myös oma sauna.

Vuokrakohde sijaitsee loistavalla paikalla Leinelässä. Palvelut, kuten päiväkoti, koulu ja ruokakauppa sijaitsevat lähietäisyydellä, mutta asuinalue on rauhallinen ja lähellä luontoalueita sekä ulkoilureittejä.

Kerrostaloja kehystää laaja piha-alue leikkipaikkoineen ja talojen yhteistiloihin kuuluvat mm. sauna, pesu- ja kuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto. Alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, juna-aseman lisäksi Lahdenväylä ja Tuusulanväylä kulkevat läheltä.

Auringonkehrä 3 rakentajana toimii Varte Oy ja suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto L-N Oy.

Haku vuokra-asuntoihin alkaa 16.11. ja asuntoja voi hakea marraskuun 2021 loppuun asti. Asukasvalinnat perustuvat hakijoiden asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin. Asuntoja voi hakea Asuntosäätiön verkkosivujen kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme