Vaasan kaupunki - Vasa stad

Åtta lokala band uppträder på scenen på Ritz 13.10

Dela

Feasta -artistmönstringen ordnas på Ritz torsdag 13.10.2022 kl. 18. I evenemanget, som är öppet för alla och gratis, spelar åtta lokala band. Deras uppträdanden bedöms av en jury bestående av professionella inom musik- och evenemangsbranschen.

Under kvällen uppträder följande band:

  • Rakkauden Pimeä Puoli
  • Jordgubbarna
  • Blindfold
  • Sonic Silence
  •  Blind Navigator
  • Vähäkyrö driveby
  • The Iltavuoro
  • Tanner

Sedan alla har uppträtt samlas juryn för att bedöma uppträdandena. I juryn sitter representanter för medierna, festival- och evenemangsarrangörer samt musiker: Anssi Marttinen (Radio Vaasa, Halloween Blues), Jessica Mattila (Ritz), producent och ljudtekniker Peter Salonen (The Nipples, Warapatruunat), promotor Timo Tiilikka, Marko Perälä (Volume), sångpedagog Linda Rönnholm, gitarrist Andy Prinkkilä, musiker och kompositör Janne Hyöty samt Mika Aalto från Rotten Sound som berättar om hur det har varit att spela utomlands.

Under artistmönstringen utser juryn en grupp som vinner en studiodag med musiker och kompositör Janne Hyöty. Dessutom delas vid evenemanget för första gången ett sporrande Feasta-stipendium ut till ett band som utmärkt sig.

Feasta-mönstringarna ordnas av Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster i samarbete med Volume och Skafferiet at Ritz. Foajébaren på Ritz har utskänkningsrättigheter.

Nyckelord

Kontakter

evenemangskoordinator Max Bäckman, Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster, tfn 040 1831 956, max.backman@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum