Attendo

Attendo on ostanut kaavilaisen GG-hoiva Oy:n

Jaa

Ikäihmisten hoivapalveluja tuottava GG-hoiva ja Attendo Oy ovat päässeet sopimukseen GG-hoiva Oy:n koko osakekannan myymisestä Attendo Oy:lle.

Vuonna 2007 perustetulla GG-hoivalla on yksi hoivakoti, jossa on 30 asukaspaikkaa. Hoivakoti on jaettu kahteen ryhmäkotiin, jotka ovat nimeltään Wanha Wilhelmiina ja Wanha Wihtori. Työntekijöiden työsuhteet pysyvät ennallaan.

”Olen tyytyväinen, että hoivakotimme saa yrityskaupan myötä leveämmät hartiat jatkaa työtä kaavilaisten ikäihmisten hyväksi”, toteaa GG-hoiva Oy:n toimitusjohtaja Juha Miettinen.

Myös Attendon aluejohtaja Anne Flink on tilanteesta mielissään: "Olemme iloisia, että saamme joukkoomme GG-Hoivan osaavat työntekijät sekä asukkaat omaisineen.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Miettinen
Toimitusjohtaja, GG-Hoiva Oy
p. 040 128 9678
juha.miettinen@jpmlaki.fi

Anne Flink
Aluejohtaja, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme