Attendo

Attendo on ostanut Mertajärventien hoivakiinteistön

Jaa
Attendo on ostanut Savonlinnan kaupungilta Mertalassa Mertajärventiellä sijaitsevan hoivakotikäytössä olevan rakennuksen.

Kauppakirja allekirjoitettiin 31. maaliskuuta. Kauppa kattaa vain rakennuksen ja tontti jää Savonlinnan omistukseen.

Rakennuksessa toimii tällä hetkellä hyvinvointialue Eloisan hoivakoti Karpalokoti. Vuokrasopimus siirtyy kaupan myötä Attendon ja Eloisan väliseksi. Savonlinnan kaupungin valmistuskeittiö jatkaa tiloissa vuokralaisena 31.12.2024 asti, jolloin kaupungin oma valmistuskeittiö valmistuu.

Attendo ja Eloisa jatkavat keskusteluja rakennuksen tulevasta käytöstä. Tavoitteena on jollakin aikavälillä korvata rakennus uudisrakennuksella, jossa on mahdollista tuottaa yhteisöllisen asumisen palveluja ikääntyville.

Lisätieto- ja haastattelupyynnöt ystävällisesti Attendon viestinnän kautta viestinta@attendo.fi.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Onnettomuus johti asukkaamme menehtymiseen Attendo-kodissa1.12.2022 18:00:48 EET | Tiedote

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten alueella sijaitsevassa Attendo-kodissa on tapahtunut onnettomuus, jonka seurauksena iäkäs asukkaamme menehtyi. Olemme hyvin surullisia tästä erittäin poikkeuksellisesta tapahtumasta, ja otamme osaa menehtyneen asukkaan omaisten suruun. Tapahtumat ovat järkyttäneet työntekijöitämme. Heille on tarjottu onnettomuuden jälkeen apua ja tukea. Olemme esittäneet surunvalittelumme omaisille ja keskustelleet onnettomuudesta heidän kanssaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme