Attendo

Attendo osti Debora Oy:n hoivakotiliiketoiminnan

Jaa

Attendo Oy ja Debora Oy ovat allekirjoittaneet liiketoiminnan siirtymistä koskevan kauppakirjan 18.3.2019. Asukkaiden palvelusopimukset sekä henkilökunnan työsopimukset siirtyvät sellaisenaan Attendolle 1.8.2019. Toiminta ja palvelut jatkuvat ennallaan.

”Debora on tuottanut palveluasumisliiketoimintaa vuodesta 2008 suurella sydämellä. Jatkossa kohdistamme Deboran voimavarat asiakkaiden kotiin tuotavien palveluiden kehittämiseen yhtiön strategian mukaisesti”, sanoo Deboran toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä.

Kaupassa Attendolle siirtyvät Helsingissä sijaitseva Hoivakoti Harmonia sekä rakenteilla oleva Lauttasaaren Harmoniakortteli.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa Deboran laadukasta työtä Hoivakoti Harmonian asukkaiden ja heille tuttujen hoitajien kanssa. Suurena toimijana voimme tarjota entistä laajemman palvelukattauksen asiakkaille sekä monipuolisia kehittymismahdollisuuksia henkilökunnalle”, toteaa Attendon aluejohtaja Simo Saaranen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Simo Saaranen
Aluejohtaja, Attendo
p. 040 550 7358
simo.saaranen@attendo.fi

Anna-Maria Mäkelä
toimitusjohtaja, Debora
p. 050 404 4950
anna-maria.makela@debora.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme