Attendo

Attendo rakentaa Kirkkonummelle ikäihmisten hoivakodin

Jaa

Attendo rakentaa Kirkkonummen Sepänkannakselle 30-paikkaisen hoivakodin, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Rakennustyöt ovat alkaneet ja hoivakoti valmistuu vuonna 2019 syksyllä, jolloin ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan. Hoivakoti työllistää toiminnan alkaessa noin 20 ihmistä vakituisesti.

- Hoivakoti tarjoaa uudet ja viihtyisät puitteet ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Kaiken lähtökohtana on turvallisuus, sanoo aluejohtaja Simo Saaranen Attendosta.

Asukkaaksi hoivakotiin pääsee kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana.

Kohteen urakoitsijana toimii Temotek.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Simo Saaranen
aluejohtaja, Attendo
simo.saaranen@attendo.fi
p. 040 550 7358

Alex Gullichsen
myyntipäällikkö, Attendo
alex.gullichsen@attendo.fi
p. 044 494 2139

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme