Attendo

Attendo tarjoaa omaishoitajille maksuttoman hyvinvointiviikonlopun Harjavallassa

Jaa

Attendo ja Satakunnan omaishoitajat ry. järjestävät 20 omaishoitajalle täyden ylläpidon hyvinvointiviikonlopun 8–10.6.2018. Omaishoitajille maksuton viikonloppu koostuu muun muassa hyvästä ruoasta, rentoutumisesta ja asiantuntijaopastuksesta. Viikonlopun tarkoituksena on tarjota omaishoitajille mahdollisuus ottaa aikaa itselleen samalla kun hoidettavista pidetään huolta.

Attendo ja Satakunnan omaishoitajat ry. järjestävät 20 omaishoitajalle täyden ylläpidon hyvinvointiviikonlopun 8–10.6.2018. Omaishoitajille maksuton viikonloppu koostuu muun muassa hyvästä ruoasta, rentoutumisesta ja asiantuntijaopastuksesta. Viikonloppu on suunnattu eläkeikäisille omaishoitajille ja mukaan voivat hakea myös niin sanotut epäviralliset omaishoitajat. Omaishoidettaville tarjotaan viikonlopun ajaksi maksuton intervallijakso Attendo Keinulassa.

Omaishoitajien hyvinvointiviikonloppu järjestetään kesäkuussa avautuvassa Attendo Siltalanpuistossa. Viikonlopun tarkoituksena on tarjota omaishoitajille mahdollisuus rentoutua ja ottaa aikaa itselleen. Luvassa on muun muassa vertaistukea, asiantuntijaopastusta, retkeilyä, saunomista, wine tasting -tilaisuus ja hyvää ruokaa. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, joten jokainen osallistuja voi ladata akkujaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Attendo Siltalanpuisto avataan kesäkuussa Harjavaltaan. Siltalanpuisto on 30-paikkainen hoivakoti, jossa on 25 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja viisi kevyemmän palveluasumisen paikkaa. Avautuva hoivakoti on ulkoilu- ja puutarhateemainen. Siltalanpuistossa kannustetaan asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistetään siten heidän terveyttään, itsenäisyyttään ja elämänlaatuaan. Asukkaaksi hoivakotiin pääsee kunnan palvelusetelillä tai itse maksaen.

Mukaan omaishoitajien viikonloppuun voi hakea lähettämällä Attendolle sähköpostia 20.5.2018 mennessä osoitteeseen hyvinvointiviikonloppu@attendo.fi ja perustelemalla, miksi juuri te olisitte hyvinvointiviikonlopun tarpeessa. Osallistujat valitaan 30.5. ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jokaisen valitun omaishoitajan hoidettava pääsee maksuttomasti Attendo Keinulaan intervallijaksolle viikonlopun ajaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Laakso
Aluejohtaja, Attendo
p. 044 494 4358
sari.laakso@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme