Autokeskus OyAutokeskus Oy

Autokeskus Raisio aloittaa Citroën-myynnin

Jaa

Citroënin merkkiedustus siirtyy Turun talousalueella Veholta Autokeskukselle. Citroën-huolto aloittaa toimintansa Autokeskus Raisiossa ja Autokeskus Turussa heti. Citroën-myynti käynnistyy Autokeskus Raisiossa vielä huhtikuun aikana.

Kevään 2018 uutuus Citroen C4 Cactus
Kevään 2018 uutuus Citroen C4 Cactus

Autokeskus Oy:n ja Auto-Bon Oy:n sopimuksella Autokeskuksesta tuli virallinen Citroën-jälleenmyyjä Hämeenlinnassa jo viime kuussa. Nyt Autokeskuksen Citroën-edustus laajenee Turun alueelle.

”Olemme innostuneita päästessämme laajentamaan yhteistyötä”, Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen kuvailee tunnelmia. ”Merkkihuollon voimme käynnistää välittömästi, sillä meillä on samaan PSA-autoperheeseen kuuluvan Peugeotin edustuksen myötä vahva osaaminen ja resurssit, joiden turvin voimme palvella myös Citroën-asiakkaita”, Koskinen jatkaa. Autokeskuksella on Raisiossa Peugeotin ja Citroënin lisäksi Nissan- ja BMW-edustukset.

”Sekä Peugeotin että Citroënin markkinaosuudet ovat kasvussa. Odotettavissa on, että kevään uutuus C4 Cactus vielä nostaa mielenkiintoa Citroënia kohtaan. Odotamme paljon myös hyötyajoneuvojen osalta. Länsi-Suomessa on runsaasti yrittäjiä, ja lanseerasimme juuri myös ammattikäytössä oleville hyötyajoneuvoille kattavan viiden vuoden takuun”, Auto-Bonin toimitusjohtaja Markus Vuolle kuvailee lähiaikojen näkymiä. Hän uskoo Autokeskuksen saavan lanseerausten ansiosta nopeasti nostetta uudelle merkkiedustukselleen.

Veho jatkaa Citroën- ja Peugeot-myyntiä ja huoltoa Tampereella

”Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz-henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa sekä Ford-, Honda-, Škoda -, Citroën- ja Peugeot-jälleenmyyntiin valituissa toimipisteissä Suomessa. Mercedes-Benz-malliston voimakkaan laajentumisen kautta olimme Raisiossa tulossa tilanteeseen, jossa tontin ja kiinteistön rajat alkoivat haitata asiakaspalvelua. Tällä muutoksella pystymme palvelemaan Turun talousalueen asiakkaitamme entistäkin paremmin. Citroën-asiakkaidemme puolesta olemme iloisia, että Autokeskus jatkaa saumattomasti Citroën-huoltoa ja -myyntiä. Jatkamme edelleen Citroën- ja Peugeot-myyntiä ja huoltoa Veho Tampereen toimipisteessä”, taustoja avaa Vehon Suomen henkilöautoliiketoimintojen johtaja Petri Aarnio.

Autokeskus Oy, Veho Oy Ab

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Karri Koskinen, toimitusjohtaja, Autokeskus Oy, puh 040 709 0849, karri.m.koskinen@autokeskus.fi
Markus Vuolle, toimitusjohtaja, Auto-Bon Oy, puh 044 015 1100, markus.vuolle@auto-bon.fi
Petri Aarnio, johtaja, Veho Oy Ab, Veho Henkilöautot, puh 040 7541440, petri.aarnio@veho.fi

Kuvat

Kevään 2018 uutuus Citroen C4 Cactus
Kevään 2018 uutuus Citroen C4 Cactus
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Autokeskus Oy
Ristipellontie 1-7
00390 Helsinki

http://www.autokeskus.fi

Autokeskus Oy on suomalaisen, maamme merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän omistama täyden palvelun autokauppaketju. Autokeskuksen toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Raisiossa ja Turussa.

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä Vehon liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Autokeskus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme