Aviador Kustannus

Aviadorin kevään 2020 kirjakatalogi on julkaistu

Jaa

Uuden vuosikymmenen uutuuskirjat vievät lukijat muun muassa Irlantiin, Saksaan ja Helsinkiin, unohtamatta kiertää Argentiinan, oikeussalien ja puutarhojen kautta.

Aviadorin kevät 2020 on täynnä monipuolisia kirjauutuuksia.
Aviadorin kevät 2020 on täynnä monipuolisia kirjauutuuksia.

Aviadorin alkuvuoden ja kevään 2020 kirjajulkaisujen katalogi on julkaistu! 2020-luku alkaa tuttuun tapaan monipuolisella uutuuskirjojen valikoimalla ja tasaisen tiheällä julkaisutahdilla. Tuomme kirjakauppojen ja lukijoiden kirjahyllyihin 18 uutta teosta niin pitkän linjan kirjoittajilta kuin debytoivilta kirjailijoiltakin, unohtamatta ennensuomentamattomia kaunokirjallisuuden helmiä.

Tammikuu alkaa vauhdilla ja vaarallisilla tilanteilla, kun julkaisukauden avaa Tapani Baggen dekkariuutuus Vieras maa. Jännitystä purkaa Jussi Marttisen tietoteos Robofobia, joka avaa sitä, miksi robotit pelottavat ihmisiä. Tammikuussa julkaistaan myös Aviadorin historian ensimmäinen sarjakuvateos, Kari K. Kuosman arkkitehtuurin hyviä ja paheita huumorilla ruotiva Arkkitehtuurin uudet vaatteet.

Helmikuussa konkarikirjailija Jyrki Pellisen uusi romaani Amfiteatteri on Lauttasaari-sarjan tetralogian viimeinen osa. Saamme jatkoa myös vuonna 2019 alkaneelle nicaragualaisen Sergio Ramírezin tuotannon suomennostyölle romaanilla Miten kaunis on meri, Margarita. Helmikuussa ilmestyy myös oivottu M. A. Nummisen kulttiromaanin Helsinkiin! uudelleenpainos. Talvisiin päiviin kuulasta runoutta tuovat Hanna Tuomisen esikoisrunokokoelma Kaikki vesi kädellä sekä Jarkko Tontin lakirunokokoelma Lain laita. Värikkään kirjakuukauden sinetöi esikoiskirjailija Ville Hytösen kirjoittama ja kuvataiteilija Anna Helmisen kuvittama kaunis lastenkirja Lapsi tuli kuusta.

Maaliskuussa palataan jälleen Latinalaiseen Amerikkaan Jorge Luis Borgesin esseekokoelman Seitsemän iltaa mukana. Irlantiin lukijat taasen vie Ken Bruenin Jack Taylor -dekkarisarjan toinen osa Jack Taylor ja kulkurimurhat. Kotimaisten kirjoittajien tunnelmakuvia maailmalta kuvaavat Jukka Koskelaisen romaani Café Cosmos ja Eila Kaarresalo-Kasarin Jazztyttö, omaelämäkerrallinen matkakirja menneiden vuosikymmenten New Yorkista.

Huhtikuussa lukijoiden sydämet valloittaa herkistä naisten kuvauksista tunnetun Ritva Hellstenin kolmas romaani Raija. Koskettava on myös Jaana Sagulinin tarinakokoelma ja opas Kun koira kuolee – koskettavia lemmikkitarinoita, joka ohjeistaa, kuinka varaudutaan lemmikin kuolemaan ja kuinka siitä selvitään. Niko Jutilan tietoteos Poikki! Toteutumattomat kotimaiset elokuvat sen sijaan kerää yhteen kuvauksia Suomi-filmeistä, joita kukaan ei koskaan pääse näkemään. Kevään alkuun ja pihatöiden makuun johdattelee Susanna Bellin Poropeukalon puutarhakirja.

Kati Järven, Jori Venemiehen ja Janne Örnbergin tietoteos ja musahistoriikki Emman perilliset – suomalaisen rautalankabeatin vuosikymmenet huipentaa kevään julkaisukimaran kitaroiden rokkaaviin säveliin toukokuussa.

Tarkemmat tiedot kevään 2020 uutuusteoksista löytyvät katalogistamme, joka löytyy Issuu-sivultammeverkkosivuiltamme ja liitteenä tässä tiedotteessa.

Kirjojen ennakkotilaukset voi tehdä verkkokaupassamme vaikka heti. Arvostelukappaleita ja lisätietoja kirjoista voi kysyä kustantaja Vesa Tompurilta tai tiedottaja Viivi Ängeslevältä. Jälleenmyyntitilaukset ja muut myyntiin liittyvät tiedustelut voi osoittaa markkinointipäällikkö Anne Savolaiselle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Aviadorin kevät 2020 on täynnä monipuolisia kirjauutuuksia.
Aviadorin kevät 2020 on täynnä monipuolisia kirjauutuuksia.
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme