SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Bistro Tammer avautui – lämminhenkinen kortteliravintola ammentaa keittiöosaamisen perinteestä

Jaa

Radisson Blu Grand Hotel Tammerin yhteyteen on avattu uusi Bistro Tammer. Uudistuneen ravintolaelämyksen kautta halutaan tuoda esiin historiallisen rakennuksen pitkä ja kunniakas perinne paikallisten kohtaamispaikkana. Bistro-ketjuun kuuluvien ravintoloiden palvelu perustuu Mestari-filosofiaan – jokainen ravintola tarjoilee suosittuja bistroherkkuja omalla ainutlaatuisella mestariotteellaan.

Bistro Tammer avautui.
Bistro Tammer avautui.

Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin on aina kokoonnuttu syömään – kahdestaan, ystävien tai perheen kanssa – sekä juhlistamaan elämän pieniä ja suuria asioita. Bistro Tammer syntyi jatkamaan tätä perinnettä. Sydämeltään lämminhenkinen bistro on paikka, jonne on entistä helpompi tulla. Mutkaton mutta monipuolinen menu tarjoaa kiinnostavan valikoiman lounaille, illallisille ja erilaisiin kokoontumisiin.

Grand Hotel Tammerin keittiöosaaminen on aina nauttinut asiakkaiden luottamuksesta. Osaamista on arvostettu myös ravintolan henkilökunnan keskuudessa, ja asiakkaita on aina haluttu palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi monet ravintoloidenkin asiakkaista ovat pitkäaikaisia kanta-asiakkaita. Monet jo useammassa sukupolvessa.

Uudessa Bistro Tammerissa tästä osaamisen perinteestä pidetään edelleen hyvää huolta. Bistron annosten pohjana ovat kotimaiset raikkaat, tuoreet, värikkäät ja ajankohtaiset raaka-aineet. Annoksista löytyy monia tuttuja kansainvälisiä klassikoita skandinaavisella otteella höystettynä.

”Erityisen suosion ovat saaneet meidän burgerimme, jotka ovat nopeasti nousemassa suosikkiklassikoidemme joukkoon. Myös monipuoliset salaattimme ovat keränneet runsaasti kiitosta, kertoo Bistro Tammerin keittiöpäällikkö Eeva Heino.

”Uutuuksien lisäksi vaalimme asioita, jotka vuosien saatossa ovat muodostuneet tärkeiksi ja merkitykselliseksi asiakkaillemme. Yksi tällainen on suosittu lounaamme, joka on saatavilla myös koko kesän maanantaista perjantaihin”, sanoo Eeva Heino.

Upea puistomiljööseen levittäytyvä terassi on klassikko ja paikallisten suosima keidas kesäisessä kaupungissa. Kulttuurihistoriallinen miljöö tekee bistrosta terasseineen ainutlaatuisen kohteen myös muualta tuleville. Aurinkoiselta terassilta voi ihailla puutarhan loistoa ja arvokasta teollisuusympäristöä.

”Heinäkuun 3. päivästä lähtien asiakkaamme voivat nauttia erityisestä kesämenustamme, josta voin ehdottomasti suositella muun muassa raikasta ja runsasta skagenia ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita. Hellepäivän virkistykseksi baarimestarimme ovat loihtineet kesäisen prosecco-mehujään, jossa suosittu kuohuva on saanut seurakseen raikasta mehua ja jäitä”, vinkkaa Eeva Heino.

Grand Hotel Tammer täytti viime vuonna 90 vuotta. Vuosien saatossa uudistuksia on tehty malitillisesti, aina perinteitä kunnioittaen ja asiakkaita kuunnellen.

”Asiakkaamme ovat ottaneet uuden bistron sydämellisesti vastaan. Uniikki miljöö, helppo ja herkullinen ruoka ja juoma sekä intohimoinen suhtautuminen osaamiseen ja henkilökohtainen palvelu ovat ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka uskomme kantavan ainakin seuraavat 90 vuotta”, iloitsee Grand Hotel Tammerin operatiivinen päällikkö Jaana Kariskoski.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Jaana Kariskoski, operatiivinen päällikkö, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, p. 040 8641 486

Kuvat

Bistro Tammer avautui.
Bistro Tammer avautui.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia sekä neljäätoista Sokos Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Bistro Tammer on yksi Bistroista, joissa ammattilaiseksi opiskellaan mutta mestariksi kasvetaan kokemuksen kautta. Bistro on hyvän maun korttelibistro, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Mestariemme kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista kuin vieraidemme ravintolaelämyksistä.

Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla mestarin otteella. Meillä kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Astu sisään Bistroon ja heittäydy mestariemme matkaan!

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kaikkien aikojen keksikesä? S-ruokakauppojen myyntidata paljastaa suomalaisten kesäherkut9.7.2020 08:46:17 EESTTiedote

Millaisia herkkuja suomalaisten ostoskoreista löytyy tänä kesänä? S-ruokakauppojen myyntidatasta selviää, että kaupaksi ovat käyneet niin tutut kestosuosikit, kuten suklaajäätelö ja kaurakeksit, kuin tämän kesän uutuustuotteetkin. Kesälomalla herkutellaan niin jäätelöillä, makeisilla kuin kekseilläkin, mutta myös terveellisempien vaihtoehtojen suosio on kasvussa. Pullovesien myynti kasvaa kesähelteillä jopa 70 %. Kotimaisista marjoista mansikka on ykkönen vuodesta toiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme