Bistro Tammer avautui – lämminhenkinen kortteliravintola ammentaa keittiöosaamisen perinteestä

Radisson Blu Grand Hotel Tammeriin on aina kokoonnuttu syömään – kahdestaan, ystävien tai perheen kanssa – sekä juhlistamaan elämän pieniä ja suuria asioita. Bistro Tammer syntyi jatkamaan tätä perinnettä. Sydämeltään lämminhenkinen bistro on paikka, jonne on entistä helpompi tulla. Mutkaton mutta monipuolinen menu tarjoaa kiinnostavan valikoiman lounaille, illallisille ja erilaisiin kokoontumisiin.
Grand Hotel Tammerin keittiöosaaminen on aina nauttinut asiakkaiden luottamuksesta. Osaamista on arvostettu myös ravintolan henkilökunnan keskuudessa, ja asiakkaita on aina haluttu palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi monet ravintoloidenkin asiakkaista ovat pitkäaikaisia kanta-asiakkaita. Monet jo useammassa sukupolvessa.
Uudessa Bistro Tammerissa tästä osaamisen perinteestä pidetään edelleen hyvää huolta. Bistron annosten pohjana ovat kotimaiset raikkaat, tuoreet, värikkäät ja ajankohtaiset raaka-aineet. Annoksista löytyy monia tuttuja kansainvälisiä klassikoita skandinaavisella otteella höystettynä.
”Erityisen suosion ovat saaneet meidän burgerimme, jotka ovat nopeasti nousemassa suosikkiklassikoidemme joukkoon. Myös monipuoliset salaattimme ovat keränneet runsaasti kiitosta, kertoo Bistro Tammerin keittiöpäällikkö Eeva Heino.
”Uutuuksien lisäksi vaalimme asioita, jotka vuosien saatossa ovat muodostuneet tärkeiksi ja merkitykselliseksi asiakkaillemme. Yksi tällainen on suosittu lounaamme, joka on saatavilla myös koko kesän maanantaista perjantaihin”, sanoo Eeva Heino.
Upea puistomiljööseen levittäytyvä terassi on klassikko ja paikallisten suosima keidas kesäisessä kaupungissa. Kulttuurihistoriallinen miljöö tekee bistrosta terasseineen ainutlaatuisen kohteen myös muualta tuleville. Aurinkoiselta terassilta voi ihailla puutarhan loistoa ja arvokasta teollisuusympäristöä.
”Heinäkuun 3. päivästä lähtien asiakkaamme voivat nauttia erityisestä kesämenustamme, josta voin ehdottomasti suositella muun muassa raikasta ja runsasta skagenia ja jälkiruuaksi tuoreita mansikoita. Hellepäivän virkistykseksi baarimestarimme ovat loihtineet kesäisen prosecco-mehujään, jossa suosittu kuohuva on saanut seurakseen raikasta mehua ja jäitä”, vinkkaa Eeva Heino.
Grand Hotel Tammer täytti viime vuonna 90 vuotta. Vuosien saatossa uudistuksia on tehty malitillisesti, aina perinteitä kunnioittaen ja asiakkaita kuunnellen.
”Asiakkaamme ovat ottaneet uuden bistron sydämellisesti vastaan. Uniikki miljöö, helppo ja herkullinen ruoka ja juoma sekä intohimoinen suhtautuminen osaamiseen ja henkilökohtainen palvelu ovat ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka uskomme kantavan ainakin seuraavat 90 vuotta”, iloitsee Grand Hotel Tammerin operatiivinen päällikkö Jaana Kariskoski.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Jaana Kariskoski, operatiivinen päällikkö, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, p. 040 8641 486
Kuvat

Tietoja julkaisijasta
Sokotel Oy on SOK:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa seitsemää Radisson Blu Hotellia sekä neljäätoista Sokos Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.
Bistro Tammer on yksi Bistroista, joissa ammattilaiseksi opiskellaan mutta mestariksi kasvetaan kokemuksen kautta. Bistro on hyvän maun korttelibistro, jonka ruoka, juoma ja palvelu muistetaan pitkään. Mestariemme kädentaidot löytyvät niin soppakauhan varresta, cocktail-lasista kuin vieraidemme ravintolaelämyksistä.
Bistrossa jokainen asiakas kohdataan ja palvellaan alusta loppuun rennon varmalla mestarin otteella. Meillä kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle. Astu sisään Bistroon ja heittäydy mestariemme matkaan!
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
ABC-ketju vastaa kuljetusalan tarpeisiin – tankkaus- ja latauspisteitä myös raskaalle ammattiliikenteelle vuoden 2026 aikana4.12.2025 08:30:00 EET | Tiedote
ABC-ketju laajentaa polttoneste- ja latausliiketoimintaansa raskaan ammattiliikenteen tarpeisiin. Ketju haluaa vahvistaa asemaansa valtakunnallisesti kattavana liikennepalveluiden tarjoajana sekä sähköisen liikenteen edistäjänä.
SOK:n hallitus vuodelle 2026 on valittu3.12.2025 11:38:50 EET | Tiedote
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan hallintoneuvosto on valinnut SOK:n hallituksen vuodelle 2026. Hallituksen kokoonpanoon tuli yksi henkilövaihdos.
Suomalainen menestysresepti -ohjelman finalistit on valittu – nämä ruokainnovaatiot kilpailevat voitosta2.12.2025 21:00:00 EET | Tiedote
Suomalaisen menestysresepti -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voitosta, ykköslanseerauksesta ja paikasta suomalaisten ruokapöydissä kilpailee kuusi toinen toistaan innovatiivisempaa reseptiä.
Itsenäisyyspäivän alla ostoskoreihin kirivät kotimaiset tuotteet1.12.2025 08:02:00 EET | Tiedote
S-ryhmän myyntidatan valossa kotimaisten tuotteiden kysyntä korostuu vuoden varrella erityisesti juhlapyhissä eikä tuleva itsenäisyyspäivä ole niiden joukossa poikkeus. Itsenäisyyspäivän alla kotimaisten tuotteiden myynti kasvaa S-ryhmän ruokakaupoissa merkittävästi.
Joulu näkyy vahvasti suomalaisten ostoskäyttäytymisessä – S-ryhmän kaupoista ostetaan vuosittain miljoonia kiloja jouluruokia27.11.2025 07:20:00 EET | Tiedote
Joulusesonki näkyy kaupoissa paitsi myyntimäärissä myös valikoiman laajuudessa. S-ryhmän kaupoissa on tarjolla jopa tuhansia erilaisia joulutuotteita ja jouluruokia ostetaan vuosittain miljoonia kiloja. Tämä kertoo paitsi kuluttajien jouluintoudesta myös sesongin merkittävästä roolista ruokakaupan tarjonnassa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme
