If Vakuutus

BMW ja If jatkavat vakuutusyhteistyötä

Jaa

Yhteistyö kattaa BMW- ja MINI-henkilöautot sekä BMW-moottoripyörät.

BMW iX
BMW iX

BMW:n ja Ifin yhteistyö alkoi vuonna 2007 ja jatkuu nyt solmitun uuden sopimuksen myötä vähintään kolme vuotta.

- Meillä on molemmissa yhtiöissä kunnianhimoiset tavoitteet, ja tämä on luonut vahvan perustan monivuotiselle yhteistyölle. Luotamme siihen, että kumppanuus Ifin kanssa luo jatkossakin erittäin tyytyväisiä asiakkaita, joille voimme tulevaisuudessa kehittää yhä houkuttelevampia vakuutusratkaisuja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita myös sähköistyvän malliston osalta. Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset, ja heidän vakuutuksensa on pystyttävä vastaamaan niihin, Country Manager BMW Financial Services Finland Jussi Sutinen kommentoi.

”Paljon kokemusta myös sähköautojen vakuuttamisesta”

If Head of Mobility Finland Katja Limnell iloitsee myös yhteistyön jatkumisesta Ifille strategisesti tärkeän kumppanin kanssa.

- Odotamme kumppanuudelta paljon tulevina vuosina. Autokannan sähköistyessä BMW pystyy tarjoamaan houkuttelevan malliston niin lataushybridien kuin täyssähköautojen osalta. Meillä on Pohjoismaisen yhteistyön ansiosta paljon kokemusta sähköautojen vakuuttamisesta ja haluamme jatkossakin luoda BMW:n kanssa yhä parempia vakuutusratkaisuja BMW- ja MINI-asiakkaillemme, Limnell kertoo.

Yhteistyösopimus koskee Suomen lisäksi Tanskaa ja Norjaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

BMW iX
BMW iX
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

If Vakuutus
If Vakuutus
Keilasatama 2
02150 Espoo

010 191 515http://www.if.fi

 If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiseteläimetkoditautot ja paljon muuta. Me hoidamme vakuutusasiat mutkattomasti, helposti ja hetkessä. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 700 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta If Vakuutus

Millainen on hyvä kotilatauspiste ja uskaltaako kesämökillä ladata? Näin lataat sähköautosi turvallisesti12.7.2022 07:00:00 EEST | Tiedote

Sähköautojen yleistyessä myös latauspisteiden tarve kasvaa. Yhä useamman taloyhtiön ja omakotitalon pihassa komeilee oma latauspiste. Reissussa lataaminen hoituu yleisillä latauspaikoilla, mutta myös kaverin mökillä tilapäinen lataaminen voi onnistua, kunhan sähköverkko ja pistokkeet ovat hyvässä kunnossa. Tärkeimmät turvallisen lataamisen säännöt pätevät latasit sähköautoasi missä tahansa.

If tutki: Heinäkuinen lauantai on matkapuhelimelle kohtalokas – pidä huolta puhelimesta kesäfestareilla4.7.2022 07:00:00 EEST | Tiedote

Heinäkuussa matkapuhelimia särkyy ja varastetaan selvästi muita kuukausia enemmän. Parin viime vuoden aikana varkausvahinkoja on tapahtunut alle puolet aiempiin vuosiin verrattuna, mutta alkuvuonna varkaudet ovat jälleen lisääntyneet. Isojen festivaalien ja muiden yleisötapahtumien palatessa rytinällä kesäkalentereihin on syytä olla puhelimen kanssa tarkkana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme