BURGER KING® Suomi

BURGER KING® vähentää muovin kulutusta – poisti pillit ja mukien kannet asiakkaiden saatavilta

Jaa

Useiden muiden yritysten lailla myös BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju haluaa kantaa oman kortensa kekoon muoviroskan vähentämisen puolesta. Kesäkuusta alkaen asiakkaat ovat voineet erikseen pyytää pillejä ja mukien kansia palvelutiskiltä.

BURGER KING® on poistanut muoviset pillit ja mukien kannet ravintolasalista ja siirtänyt ne palvelutiskille, josta asiakas voi pyytää niitä erikseen. Tällä toimintamallilla ketju tähtää muovin kulutuksen ja muoviroskan vähentämiseen.

- Pillit ja mukien kannet ovat merkittävä osa ravintoloidemme päivittäistä muovijätettä, ja niistä on hyvä lähteä vähentämään muovin kulutusta. Toteutimme uudistuksen portaittain, koska halusimme nähdä miten asiakkaamme ottavat sen vastaan. Emme halunneet uuden toimintamallin tekevän ravintolassa toimimisesta hankalampaa, kertoo ketjun kehityspäällikkö Sauli Ylikylä.

Pillit ja mukien kannet poistettiin ravintolasalista kesäkuun aikana, ja ravintoloissa ollaan havaittu kulutuksen vähentyneen jopa puoleen entisestä.

- Uudistuksen myötä olemme saaneet vain kiittävää palautetta. Muoviroskan vähentäminen on selvästi myös asiakkaiden toiveissa, kertoo Ylikylä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sauli Ylikylä
BURGER KING® -ketjun kehityspäällikkö
+358 40 630 3801
sauli.ylikyla@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 2 900 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme