Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Club For Five Savoy-teatterin residenssiryhmäksi

Jaa

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa vappupäivää 1.5. esittämällä suurimpia hittejään ja omia suosikkejaan vuosilta 2003-2017. Konsertti aloittaa Savoy-teatterin ja lauluyhtyeen residenssiyhteistyön, joka saa jatkoa syksyllä. ”Savoy-teatteri sopii Club For Fivelle kuin nenä päähän", sanoo yhtyeen basso Tuukka Haapaniemi.

Kuva: Miikka Kiminki
Kuva: Miikka Kiminki

30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Savoy-teatteri aloittaa residenssiyhteistyön Club For Five -lauluyhtyeen kanssa. Vappupäivän konsertista alkava yhteistyö syvenee syksyllä.

"Suunnittelemme Savoy-teatterin kanssa useita iltoja vaihtelevien teemojen parissa", kertoo Tuukka Haapaniemi.

Haapaniemen, Maija Sariolan, Susanna Lukkarisen, Jouni Kanniston, Juha Viitalan muodostama ryhmä on suosittu esiintyjä kotimaassa ja kansainvälisestä. Viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazzia, poppia ja klassista musiikkia. Säestyksetön a cappella -yhtye on tunnettu erityisesti taidostaan imitoida soittimia ihmisäänellä.

Savoyn vappu tarjoaa hittejä ja helmiä

Vappupäivän konsertissa kuullaan parhaita paloja yhtyeen 17-vuotiselta ajanjaksolta. Konsertti pohjautuu Kaikki Parhaat - Best Of 2003-2016 -kokoelmalevyyn. Valinnanvaraa löytyi yhtyeen seitsemältä studioalbumilta runsaasti.

”Luvassa on hyvää tunnelmaa ja yhdessäoloa. Konsertista tulee raikkaan vappuinen ja veikeä", kuvailee Tuukka Haapaniemi.

Savoyn vappu: Club For Five - Kaikki parhaat 1.5. klo 14.00

Lisätietoja yhtyeestä

Lisätietoja konsertista

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat ja haastattelupyynnöt: Tuottaja-tiedottaja Sirpa Hynninen, 050 428 0365 sirpa.hynninen@hel.fi

Kuvat

Kuva: Miikka Kiminki
Kuva: Miikka Kiminki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand uppia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy Teatern/ Savoy Theatre
Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi
Savoy Facebookissa
Savoy Instagramissa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kaksi kolmesta kuntien nuorisotyön esimiehistä arvioi kunnan nuorille suunnattujen digitaalisten palvelujen parantuneen viimeisen vuoden aikana29.5.2019 11:02:43 EESTTiedote

Digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verke toteutti maaliskuussa jo neljännen kerran kyselyn kuntien nuorisotyön digitalisaatiosta ja digitaalisesta nuorisotyöstä. Tänään julkaistussa Kunnallisen nuorisotyön digitalisaatio 2019 -raportista ilmenee, että digitalisaatioon suhtaudutaan myönteisesti ja digitaaliset palvelut ovat parantuneet viime vuosina.

Helsingin kaupungin rakennusvalvonta tekee toisen esitutkintapyynnön päiväkotien rakennuslupa-asiassa24.5.2019 14:19:57 EESTTiedote

Helsingin pormestari Jan Vapaavuoren käynnistämässä päiväkotiselvityksessä käytiin alkukeväällä läpi sekä yksityisten että kaupungin omien päiväkotien rakennuslupia. Selvityksessä löytyi yhteensä 71 päiväkotia, joiden rakennuslupa oli puutteellinen. Helsingin kaupungin rakennusvalvonta teki maaliskuussa esitutkintapyynnön poliisille päiväkotiyritys Ankkalampi – Ankdammen Oy:stä. Nyt esitutkintapyyntö tehdään kaupungin omasta toiminnasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme