Danske Bank Oyj

Danske Bank kehittää uuden sukupolven digitaalista palvelua yhdessä yritysasiakkaiden kanssa

Jaa

Danske Bank julkistaa ensimmäisen version yritysasiakkaille tarkoitetusta uudesta palvelusta. Tämän palvelun tarkoituksena on tarjota yrityksille mahdollisuus saada yhdestä näkymästä kokonaiskuva taloudellisesta tilanteestaan sekä yhdistää niin pankin kuin muiden palveluntarjoajien tiedot helposti saataville yhteen paikkaan.

Yritysten treasury-toiminnot saavat valtavasti tietoa yrityksen taloudesta eri lähteistä. Tietoa tuottavat usean palveluntarjoajan järjestelmät ja palvelut. Tästä tietomassasta yritysten talousjohdon on hankalaa koota yleisnäkymää.  Tarvittava tieto on pirstaloituneena eri järjestelmissä. Työssä on vielä paljon manuaalisia vaiheita, jossa tietoa kopioidaan järjestelmästä toiseen ja riskienhallinta ja sääntely vievät aikaa ydinliiketoiminnalta.

Danske Bank julkistaa seuraavan sukupolven finanssipalvelun, joka kokoaa kaikki yrityksen tarvitsemat taloustiedot ja näkemykset samaan näkymään.

“Haluamme auttaa yrityksiä saavuttamaan tehokkaamman arjen. Teemme tämän tarjoamalla yhden kootun näkymän oleellisen finanssitietoon, joka on koottu useasta eri sovelluksista ja palveluntarjoajilta. Yritykset voivat itse muokata näkymäänsä, johon pääsee helposti yhdellä kirjautumisella. Mukana on myös proaktiiviset neuvontapalvelut, joissa ohjelmamme tekee tiedon pohjalta suosituksia”, Cash & Trade –palveluiden myynnistä Danske Bankissa vastaava johtaja Leena Vainiomäki sanoo.

”Tämä tarkoittaa uutta aikaa yrityspankkitoiminnassa. Muutos tulee muuttamaan ja vahvistamaan digitaalista suhdettamme asiakkaisiimme.”

Uusi ratkaisu tulee korvaamaan pankin nykyisen Business Online –ratkaisun.

Yhdessä rakentamista yritysasiakkaiden kanssa

Danske Bank rakentaa parhaillaan uutta palvelua yhteistyössä valittujen asiakkaidensa kanssa. Tavoitteena on tehdä palvelu, joka palvelee useita eri rooleissa yrityksissä työskenteleviä taloushallinnonammattilaisia. Danske Bank haluaa tehdä palvelusta tehokkaan ja parhaan työkalun esimerkiksi rahoitusjohtajan, talousjohtajan, välittäjän ja yrittäjän arkeen.

”Haluamme palvella yrityksissä olevia erilaisia tarpeita. Siksi yhteistyö palvelun rakentamisessa on tärkeää. Joukko suuria pohjoismaisia yrityksiä testaa jo palveluamme, ja seuraavan neljän kuukauden aikana aiomme ottaa mukaan yli sata valikoitua asiakaista isoista, keskisuurista ja pienistä yrityksistä. Asiakkaidemme palaute on erittäin tärkeää, jotta voimme rakentaa hyödyllisen ja lisäarvoa tuottavan palvelun. Tähän mennessä olemme saaneet paljon hyvää palautetta ja uskomme, että olemme oikealla tiellä”, Leena Vainiomäki sanoo.

Patria on yksi suomalaisista yhtiöistä, jotka ovat mukana kehittämässä uutta palvelua. Patrian rahoituspäällikkö Terho Tiilikainen on optimistinen uuden palvelun suhteen.

”Olemme osallistuneet palvelun rakentamiseen ja tuoneet esille taloustiedon käsittelyyn liittyviä haasteita, jotka vievät meiltä paljon aikaa arjessa. Danske Bank käyttää antamaamme palautetta uuden palvelunsa rakentamisessa ja olemme innostuneet näkemään lisää”, Tiilikainen sanoo. 

Danske Bank tulee julkaisemaan uusia ominaisuuksia uuteen palveluun jatkuvasti asiakastarpeen mukaan.

Danske Bankin uusi palvelu

  • Danske Bankin tavoitteena on tehostaa yritysten arkea yksinkertaistamalla päätöksentekoprosessia.
  • Uudessa palvelussa on useita etuja, kuten laaja taloudellinen näkymä ja kontrolli yhdessä paikassa, yksi kirjautuminen kaikkiin palveluihin, yrityksen omien kumppaneiden sovellusten käytön, proaktiiviset neuvontapalvelut kertyneen datan pohjalta ja yhdistetyt palvelut.
  • Palvelua kehitetään yhdessä Danske Bankin valikoitujen, suurten ja keskisuurten yritysasiakkaiden kanssa. Vuonna 2018 mukaan kehitystyöhön otetaan myös pienyrityksiä.
  • Palvelua kehitetään yritysten taloushallinnon toimintojen mukaisiin tarpeisiin. Jokainen palvelua käyttävä henkilö voi räätälöidä sen itselleen sopivaksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Cash & Trade –palveluiden myynnistä Danske Bankissa vastaava johtaja Leena Vainiomäki, puh: +358 50 568 8914, leena.vainiomaki@danskebank.fi

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank Oyj
Danske Bank Oyj
Televisiokatu 1, PL 1275
00075 DANSKE BANK

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank Oyj
Hiililaiturinkuja 2, PL 1561
00075 DANSKE BANK

+358 (0)50 422 6644 

https://www.danskebank.fi/

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank Oyj

Sijoittajan personal trainer hyppäsi mobiiliin16.1.2018 15:00:00 EET | Tiedote

Sijoittajat ovat jo pitkään käyneet kauppaa mobiililaitteillaan, ja varainhoitoakin on automatisoitu. Kuitenkaan ratkaisuja, jotka tarjoaisivat sijoittajalle aidosti digitaalisesti neuvoja omien sijoituspäätösten tekemiseen, ei ole ollut. Danske Bank tuo nyt sijoitusneuvojan suomalaisten älypuhelimiin. Sijoittaja saa reaaliaikaisesti ja omaan sijoitusprofiiliinsa perustuen neuvoja, kun tapahtuu hänen salkkuunsa vaikuttavia muutoksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme