Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Danske Bank Suomen YT-neuvottelut päättyneet

Jaa

Danske Bank Suomen organisaation sopeuttamiseen liittyvät YT-neuvottelut ovat päättyneet. Toteuttavien muutosten myötä pankista päättyy Suomessa työ yhteensä 41 henkilöltä. Lisäksi 20 henkilöä siirtyy pankin sisällä uusiin tehtäviin.

Neuvottelujen alussa henkilöstön vähennysmääräksi arvioitiin yhteensä 52–73 tehtävää.

”Danske Bankin tavoitteena on vauhdittaa liiketoimintaa, mutta myös kustannusten alentaminen on osa Danske Bankin 2023-suunnitelmaa parantaa kilpailukykyämme. Tällaisia päätöksiä ei koskaan tehdä kevyesti ja on ikävää, että jotkut pankkilaiset joutuvat jättämään tehtävänsä, mutta samalla olen iloinen, että neuvottelujen edetessä niin monille pankkilaisille löytyi uusi tehtävä pankin sisällä”, sanoo Stojko Gjurovski, Danske Bank Suomen maajohtaja. 

Danske Bank -konserni kertoi tänään, että yhteensä 257 pankkilaisen tehtävät loppuvat ympäri organisaation, ja lisäksi 261 tanskalaista työntekijää on tehnyt vapaaehtoisen irtisanoutumissopimuksen.  Sekä irtisanomiset että vapaaehtoiset sopimukset ovat osa lokakuussa julkistettua suunnitelmaa vähentää 6–12 kuukauden aikana konsernista enimmillään 1600 tehtävää.

Lisätietoja: viestintäjohtaja Anu Ilvonen, puh 050 376 0438

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Olemme yli 145 vuoden ajan auttaneet kotitalouksia ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Tarjoamme henkilö-, yritys- ja instituutioasiakkaille pankkipalveluiden lisäksi henki- ja eläkevakuutuksia, varainhoitoa, kiinteistönvälitys- ja leasing-palveluita.

Haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa kaikille sidosryhmillemme - asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme – ja tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, joka auttaa tekemään taloudellisista päätöksistä ja arjen pankkiasioinnista helppoa.

Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. www.danskebank.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme