Suomen Seniorihoiva Oy

Diana Lemström Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattoriksi ja muistihoitajaksi

Jaa
Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt Diana Lemströmin palvelukoordinaattoriksi ja muistihoitajaksi 12.10.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö vahvistaa ruotsinkielistä asiakaspalveluaan ja täydentää palveluvalikoimaansa muistitesteillä.
Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattori ja muistihoitaja Diana Lemström.
Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattori ja muistihoitaja Diana Lemström.

Diana Lemströmin vastuualueelle Suomen Seniorihoivassa kuuluu työvuorojen koordinointi, asiakaspalvelu sekä palvelutarpeiden arviointi. Hän tekee myös muistitestejä asiakkaillemme. Lemström on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja hänellä on muistihoitajan pätevyys.

Aiemmin Lemström on työskennellyt muun muassa Kirkkonummen kunnan muistipoliklinikan palveluksessa muistihoitajana, apulaisosastonhoitajana ja yöhoitajana.

- Toivotamme Dianan sydämellisesti tervetulleeksi Suomen Seniorihoivaan. Hänen monipuolinen kokemuksensa muistipoliklinikalta, sairaanhoitajan työstä sekä ikäihmisten hoivasta täydentävät hienosti palvelutoimintojamme. Dianan myötä olemme lisänneet palveluvalikoimaamme muistitestit ikäihmisille, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Lemström oli jo aiemmin seurannut mielenkiinnolla Suomen Seniorihoivan taivalta kiireettömän kotihoidon tarjoajana. Kun palvelukoordinaattorin paikka avautui, Lemström näki tilaisuutensa kulkea samaa merkityksellistä polkua.

- Jaan henkilökohtaisesti Suomen Seniorihoivan arvot ja toimintafilosofian. Haluan edistää niitä omalla osaamisellani ja kokemuksellani. Kun yhtiö vielä etsi ihmistä, joka tekee töitä suurella sydämellä, totesin, että sellainen minulla on. Täällä saan myös hyödyntää kokemustani palvelutarpeen arvioinnista ja etsiä ikäihmisten tarpeita parhaiten palvelevat ratkaisut, Diana Lemström kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattori ja muistihoitaja Diana Lemström.
Suomen Seniorihoivan palvelukoordinaattori ja muistihoitaja Diana Lemström.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii yhdeksällä eri paikkakunnalla työllistäen yli 100 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme