DNA Oyj

DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin

Jaa

DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin yksityis- ja yritysasiakkaille. Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko tulee olemaan käytössä yli 20 paikkakunnalla.

DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin
DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin

DNA tuo myyntiin 5G-liittymät yksityis- ja yritysasiakkailleen tästä päivästä lähtien. DNA:n 5G-liittymäkokonaisuus muodostuu puhelin- ja laajakaistaliittymistä.

Yksityisasiakkaille tuodaan myyntiin molempiin tuoteryhmiin edullisemmat 400 Mbit/s maksiminopeuden liittymät sekä vaativampaan käyttöön tarkoitetut 1000 Mbit/s liittymät. Kaikissa liittymissä on käyttömäärältään rajaton tiedonsiirto ja EU-datapaketit. Puhelinliittymissä myös puheluita ja viestejä on rajattomasti.

DNA:n uudet 5G-liittymät yksityisasiakkaille: 

Käyttötarkoitus 

Liittymä 

Hinnoittelu* 

Älypuhelimet 

DNA Rajaton 5G 1000M 

49,90 €/kk 

DNA Rajaton 5G 400M 

34,90 €/kk / 12kk (norm. 36,90 €/kk)

Laajakaistat

DNA Liikkuva 5G 1000M 

44,90 €/kk 

DNA Liikkuva 5G 400M 

31,90 €/kk /12kk (norm. 34,90 €/kk) 

  *Liittymissä ei määräaikaisuutta.

Yritysasiakkaille DNA tuo myyntiin neljä 5G-liittymää. Matkapuhelinkäyttäjille tarkoitetut DNA Business Rajaton -liittymät 600Mbit/s- ja 1000Mbit/s-nopeuksilla sekä laajakaistakäyttöön DNA Liikkuva laajakaista yrityksille -liittymät 600Mbit/s- ja 1000Mbit/s-nopeuksilla. Kaikkiin yritysasiakkaiden 5G-liittymiin sisältyy rajaton datan käyttö Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä EU-datapaketit.

Liittymät ovat saatavilla kaikissa DNA:n myyntikanavissa. Liittymälanseerauksen yhteydessä DNA tuo markkinoille 5G-laajakaistareittimen, koti- ja yrityskäyttöön soveltuvan Kotimokkula 5G WiFi H112:n. 5G-laitevalikoima laajenee kevään aikana.

- 5G-liittymien avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä 5G:n korkeammat nopeudet ja alhaisemmat viiveet. 5G-tekniikan hyödyt korostuvat jatkuvasti, kun asiakkaat käyttävät yhä rikkaampia sisältöjä: videoiden resoluutiot kasvavat ja viivekriittinen nettipelaaminen lisääntyy, DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen kommentoi.

- Tällä hetkellä laadukkaiden 5G-päätelaiteiden tarjonta on vielä rajallinen, ja toisen sukupolven 5G-älypuhelimien julkistukset ovat vasta alkamassa. Vuosittaisessa matkaviestinalan tapahtumassa Barcelonassa helmikuun lopulla tullaan julkaisemaan useita kiinnostavia malleja. Otamme näitä myyntiin heti, kun laitevalmistajat pystyvät niitä toimittamaan, Pekka Väisänen jatkaa.

DNA:n 5G-verkko laajenee merkittävästi tänä vuonna  

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä.

5G-verkon rakentaminen edellä mainituilla alueilla jatkuu, ja DNA laajentaa 5G-verkkoa ripeästi myös uusille paikkakunnille, sillä matkaviestinverkkoa on valmisteltu jo pitkään kohti 5G-aikakautta. Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko laajenee Espooseen, Ouluun, Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon, Vaasaan, Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Raumalle, Poriin, Raisioon, Heinolaan, Nokialle, Pirkkalaan, Ylöjärvelle, Lempäälään, Sipooseen, Ruskoon ja Lietoon.

Tarjolla jo ennestään DNA Koti 5G -palvelu 

DNA aloitti joulukuussa 2019 DNA Koti 5G -palvelun myynnin. DNA Koti 5G mahdollistaa huippunopean laajakaistapalvelun nopeustakuulla erityisesti pientaloille, joihin kuitua ei ole saatavissa tai sen rakentaminen on kallista. Palvelu on aluksi tarjolla pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tämän vuoden aikana saatavuus laajenee DNA:n 5G-verkon rakentamisen myötä myös muille alueille. 

DNA Koti 5G -palvelun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen. 5G-nettiliittymä nopeustakuulla on alkaen 39,90€/kk sekä kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen käyttöönottopalvelu asennuksineen on yhteensä 495 euroa.

Vastaava palvelu tulee tarjolle myös DNA:n yritysasiakkaille alkuvuoden aikana laajentamaan huippunopeiden toimipisteyhteyksien saatavuutta. 5G-standardin IoT-palvelut, NB-IoT ja LTE-M, ovat jo yritysasiakkaiden saatavilla. 

Lisätietoja medialle: 

kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen, DNA Oyj, puh. 044 0400 168, pekka.vaisanen@dna.fi   

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

www.dna.fi/5G  

Kuvat

DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin
DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin
Lataa
DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin
DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin
Lataa
Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko tulee olemaan käytössä yli 20 paikkakunnalla.
Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko tulee olemaan käytössä yli 20 paikkakunnalla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme