DNA Oyj

DNA jatkaa SuomiAreenan pääyhteistyökumppanina

Jaa

DNA on Porissa järjestettävän SuomiAreenan pääyhteistyökumppani jälleen ensi kesänä. DNA tarjoaa heinäkuussa järjestettävään tapahtumaan tietoliikenneyhteydet. Lisäksi yhteistyössä toteutettava valtakunnallinen SuomiAreenaTV mahdollistaa tapahtuman seuraamisen suorana myös kotisohvalta.

DNA ja Mediahub Helsinki ovat solmineet kaksivuotisen sopimukseen SuomiAreenan pääyhteistyökumppanuudesta aiempien kolmen vuoden jatkoksi.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jossa pidetään 16.-20.7.2018 välisenä aikana noin 200 keskustelutilaisuutta. Mediahubin ja Porin kaupungin yhdessä järjestämä tapahtuma toteutetaan nyt 13. kerran. SuomiAreenan mediakumppani on MTV, joten SuomiAreenan sisällöt näkyvät laajasti suorana MTV:llä ja Katsomossa.

Tietoliikenneyhteyksien lisäksi DNA toteuttaa viime vuosien tapaan SuomiAreenalle oman televisiokanavan, SuomiAreenaTV:n*. TV-kanava tuo kaikkien nähtäville tapahtuman parhaat palat. Mediahub tuottaa kanavalle lähetyksiä tapahtuman ajan aamusta iltaan. Lisäksi DNA tuo SuomiAreenan päälavoille isot näytöt, joista SuomiAreenan tapahtumia on mahdollista seurata.

- Yhteistyömme SuomiAreenan kanssa on ollut erittäin sujuvaa, joten olemme todella iloisia sen jatkumisesta. SuomiAreena on kasvanut todella isoksi kesätapahtumaksi ja onkin hienoa olla mahdollistamassa tällaiseen yhteiskunnallisesti merkittävään tapahtumaan kattavat tietoliikenneyhteydet, DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck kommentoi.

- On hienoa, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä DNA:n kanssa ja kehittämään SuomiAreenaa yhdessä. Viime kesänä lanseerasimme yhdessä uuden SuomiAreena-apin, joka oli menestys. Myös ensi kesänä kaikki SuomiAreena-kävijät pääsevät käsiksi tapahtumaohjelmaan apin kautta, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja Mari Haavisto sanoo.

SuomiAreenan kesän 2018 teemana ovat turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus.

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck, DNA Oyj, puh. 044 040 1671, vilhelmiina.wahlbeck@dna.fi

Mari Haavisto, SuomiAreenan vastaava tuottaja, Mediahubin sisältöjohtaja, puh. 050 395 6135, mari.haavisto@mediahub.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

*SuomiAreenaTV on yleisessä jakelussa DNA:n kaapeliverkossa ja Digitan antenniverkossa sekä DNA TV -palvelussa. Tarkemmat ohjeet ja kanavapaikkatiedot julkaistaan lähempänä kesää.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme