Aluehallintovirasto

Eerik Tarnaala ESAVIn työsuojelun vastuualueen johtajaksi

Jaa

VTM Eerik Tarnaala on nimetty Etelä-Suomen aluehallintoviraston (ESAVI) työsuojelun vastuualueen johtajaksi. Nimityksen teki sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen 17.6.2020.

Tarnaala on työskennellyt työsuojeluhallinnossa vuodesta 2008. Alkuun Uudenmaan työsuojelupiirissä, ja aluehallintouudistuksen myötä ESAVI:n työsuojelun vastuualueella. Hän on toiminut monipuolisesti eri tehtävissä, ja vuodesta 2011 vastuualueen johtoryhmässä. Hänellä on laaja kokemus työsuojeluvalvonnasta. Tarnaala työskenteli aluksi työsuojelutarkastajana erityisesti työsuhde- ja työhyvinvointiasioiden valvonnan parissa. Johtoryhmän jäsenenä Tarnaala vastasi muun muassa ESAVIn asiakasaloitteisesta valvonnasta, sekä työsuojeluviranomaisten valtakunnallisen puhelinneuvonnan koordinoinnista.

Koulutukseltaan Tarnaala on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineena talous- ja sosiaalihistoria. Suomen ja ruotsin lisäksi Tarnaala puhuu sujuvasti myös englantia ja ranskaa.

Eerik Tarnaala on työskennellyt ESAVIn työsuojelun vastuualueen vt. johtajana toukokuusta 2020 alkaen. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2020.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Johtaja Eerik Tarnaala, puh. 02950 16370, etunimi.sukunimi@avi.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto
AluehallintovirastoEtelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue toimii alueellisena työsuojeluviranomaisena. Se valvoo, että työnantajat noudattavat työelämän lainsäädäntöä ja että työ on tervettä ja turvallista. Aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet toimivat sosiaali- ja terveysministeriön (STM) tulosohjauksessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto

Pohjois-Suomen alueellinen päivittäistavarahuollon verkosto toimii turvallisen asioinnin varmistamiseksi myymälöissä (Pohjois-Suomi)18.9.2020 14:36:18 EESTTiedote

Pohjois-Suomen alueellinen päivittäistavarahuollon verkosto kokoontui 18.9.2020 ylijohtaja Terttu Savolaisen johdolla 7. kokoukseensa tänä vuonna. Kaupan ja logistiikan ala ja aluehallintoviranomaiset ovat yhtä mieltä, että kaupalla on oikeus ja velvollisuus huolehtia hygieniasta ja turvavälien säilymisestä myymälöissä. On erittäin tärkeää, että myös kaikki asiakkaat asioivat vastuullisesti ja estävät koronaviruksen leviämistä myymälöissä.

Rakennustyöntekijä putosi 2,5 metrin korkeudesta – sakkoja päätoteuttajalle ja työnantajalle16.9.2020 10:26:02 EESTTiedote

Pirkanmaan käräjäoikeus on 18.8.2020 antamallaan tuomiolla tuominnut työmaalla aliurakoitsijana toimineen, tapaturmassa loukkaantuneen työntekijän työnantajan 25 päiväsakon suuruiseen rangaistukseen työturvallisuusrikoksesta. Lisäksi päätoteuttajana toimineen pirkanmaalaisen rakennusalan yrityksen työnjohtaja tuomittiin 15 päiväsakkoon ja päätoteuttaja 10 000 euron suuruiseen yhteisösakkoon työturvallisuusrikoksesta.

Valmiustoimikunta: Pohjois-Suomessa hyvä valmius alueellisiin päätöksiin ja viruksen torjuntatoimiin (Pohjois-Suomi)15.9.2020 14:52:06 EESTTiedote

Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui 15. verkkokokoukseen ylijohtaja Terttu Savolaisen johdolla 15.9.2020 ja päivitti tilannekuvan koronaviruksesta ja toimista alueellaan. Kokouksessa käytiin läpi valtioneuvoston hybridistrategian mukaiset alueellisen päätöksenteon muodot ja toimivalta viruksen torjuntatoimissa. Aluehallintoviraston roolina on valvoa ja ohjata kuntia, kuntayhtymiä ja sairaanhoitopiirejä COVID-19 pandemian hoidossa määrätyn työnjaon mukaisesti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme