Messukeskus

Eläimet valtaavat Messukeskuksen

Jaa

Tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa Helsingissä voi tutustua sekä maaseudun eläimiin että lemmikkeihin. ELMA – maaseudun eläimiä ja kädentaitoja avaa ovensa 12.–14.4. samaan aikaan Lapsimessujen, HupiConin ja OutletExpon kanssa. Lauantaista sunnuntaihin avoinna on myös lemmikkitapahtuma Eläinystäväni.

Tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa voi tutustua eläimiin. Kuva: Messukeskus
Tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa voi tutustua eläimiin. Kuva: Messukeskus

ELMA – maaseudun eläimiä ja kädentaitoja rantautuu tänä keväänä ensimmäisen kerran Lapsimessujen yhteyteen. Tapahtumassa voi tutustua muun muassa possuihin, hevosiin, lehmiin, aaseihin, alpakoihin ja muihin maaseudun eläimiin.

ELMAn Eläinareenalla on hauskoja ohjelmanumeroita kaikkina messupäivinä, kun lavan valtaavat alpakka-agilityn SM-kisat, maaseudun työkoiria ja paimenkoiria esittelevät näytökset, lännenratsastus-esitys ja Lehmä Show, jossa pääosaan pääsevät tämän vuoden Miss ja Mr ELMA. Talutusratsastus-alueella voi taluttaa esimerkiksi alpakoita, poneja, suomenhevosia ja aaseja. ELMAssa järjestetään myös keppihevoskilpailut kaikkina messupäivinä.

ELMAn kädentaitohallissa voi tutustua kotimaiseen kädentaitoon ja käsitöiden tekoon. Ohjelmassa on muun muassa käsityönäytöksiä kuten harjasidontaa, kynttiläntekoa ja korin punontaa.

Eläinystäväni tuo lemmikit ihailtavaksi lauantaina ja sunnuntaina

Eläinystäväni tuo lemmikit messukävijöiden paijattavaksi ja tutustuttavaksi. Mukana on kymmeniä koirarotuja, frettejä, kaneja, matelijoita ja marsuja. Eläinesittelyjen, näyttelyiden ja erilaisten kilpailujen lisäksi esittelyssä on eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja, tarvikkeita, varusteita, ruokia ja hoitopalveluja.

Eläinystäväni-messujen Areenalle nousevat viikonlopun aikana muun muassa hyppykanit, skeittaava staffi Rambo ja Etsijäkoiraliitto ry:n etsijäkoirat. Lapsi & koira -koiranesittämiskilpailussa alle 10-vuotiaat lapset esittelevät lemmikkikoiriaan, kilpailuun voi ilmoittautua kumpanakin päivänä klo 14 mennessä Showlinkin osastolla. Koirakoulu Taitoa Tassuihin tuo Areenalle menoa ja meininkiä tanssillisella Agidance-esityksellään kumpanakin messupäivänä.

ELMA – maaseudun eläimiä ja kädentaitoja järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.–14.4. samaan aikaan Lapsimessujen, HupiConin ja OutletExpon kanssa. Lauantaista sunnuntaihin 13.–14.4. avoinna on myös lemmikkitapahtuma Eläinystäväni. Kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin pääsee yhdellä sisäänpääsylipulla. Messut ovat avoinna pe–la klo 9–18 ja su klo 9–17. #elma2019 | #eläinystäväni2019

ELMA-messujen ohjelma löytyy nettisivuilta www.elmamessut.fi ja Eläinystäväni-messujen nettisivuilta www.eläinystäväni.fi

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Akkreditoidu messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa. Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Avainsanat

Kuvat

Tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa voi tutustua eläimiin. Kuva: Messukeskus
Tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa voi tutustua eläimiin. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suuret koeajopäivät tarjoavat koeajoon 100 moottoripyörää24.5.2019 11:19:24 EESTTiedote

Moottoripyörien suurissa koeajopäivissä on ajettavissa 100 erimallista moottoripyörää yhdeltätoista eri merkiltä. Mukana ovat BMW, BRP, Ducati, Harley-Davidson, Husqvarna, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Triumph ja Yamaha. Koeajotapahtuma järjestetään Messukeskusten pysäköintialueilla keskiviikkona 5.6. Tampereella, torstaina 6.6. Turussa ja perjantaina 7.6. Helsingissä. Koeajopäivät näkyvät hienosti kaupunkikuvassa, kun liikenteessä on erityisen paljon uusia moottoripyöriä.

Messukeskus ja Healthtech Finland vahvistavat yhteistyötään terveysalan ammattitapahtumissa24.5.2019 10:57:33 EESTTiedote

Terveysteknologia on jatkossa vahvasti esillä Messukeskuksen terveysalan ammattitapahtumissa. Hammaslääkäripäiville, Lääkäri-tapahtumaan ja Sairaanhoitajapäiville toteutetaan yhteistyössä Healthtech Finlandin (Terveysteknologia ry) kanssa DigIT pop-up -alue, joka esittelee uusia teknologioita kehittäviä yrityksiä ja nostaa esiin innovaatioita ja ajankohtaisia puheenaiheita.

HIMSS & Health 2.0 European Conference at Messukeskus 11–13 June 2019: The Finland Pavilion programme has been announced22.5.2019 17:34:06 EESTTiedote

The HIMSS & Health 2.0 European Conference is the foremost event in digital health care in Europe and will be held in Finland for the first time from the 11th to the 13th of June 2019. Finnish health care companies will have a strong presence at the conference's largest country-specific stand, the Finland Pavilion, and its programme point. The stage programme will be an impressive cross-section of Finland's innovative health care expertise, which is among the best in the world.

HIMSS & Health 2.0 European Conference Messukeskuksessa 11.-13.6.2019: Suomi Paviljongin ohjelma on julkistettu21.5.2019 08:00:00 EESTTiedote

HIMSS & Health 2.0 European Conference on digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa 11.-13.6.2019. Suomalaiset alan yritykset esittäytyvät vahvasti konferenssin suurimmalla maaosastolla, Suomi Paviljongissa ja sen ohjelmalavalla. Lavaohjelma on vaikuttava läpileikkaus Suomen innovatiivisesta, maailman kärkeä edustavasta terveysosaamisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme