Yliopiston Apteekki

Elämänlaatu paremmaksi tippa kerrallaan – uutuustuote helpottaa kuivasilmäisyyttä

Jaa

Yliopiston Apteekki tuo markkinoille keskivaikeita ja vaikeita kuivasilmäisyyden oireita helpottavat YA tehokosteuttavat silmätipat. Silmätippojen sisältämät trehaloosi ja hyaluronaani kosteuttavat, voitelevat sekä suojelevat silmän pintaa soluvaurioilta.

Tehokosteuttavat silmätipat kosteuttavat, voitelevat ja tasapainoittavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmän pintaa.
Tehokosteuttavat silmätipat kosteuttavat, voitelevat ja tasapainoittavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmän pintaa.

Kuivasilmäisyydestä kärsii jopa 40 % ihmisistä jossakin elämänsä vaiheessa. Tyypillisimpiä oireita ovat kirvely, polttelu ja runsas kyynelehtiminen, joita ilmastointi, kuiva ilma, tuuli ja tupakansavu voivat pahentaa. Lisäksi ikääntyminen, hormonaaliset syyt sekä kilpirauhasen liikatoimintaa ja reumaa sairastavat voivat kärsiä kuivasilmäisyydestä. Lääkkeistä esimerkiksi beetasalpaajat voivat kuivattaa silmiä.

– Oman tuotesarjamme uutuussilmätippojen tehostetun kosteuttavuuden salaisuus piilee sen koostumuksessa, jossa on 2,0 % trehaloosia ja 0,25 % hyaluronaania. Nämä yhdessä paitsi kosteuttavat, myös voitelevat ja tasapainottavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmän pintaa soluvaurioilta. Tuote on omiaan parantamaan keskivaikeista ja vaikeista kuivasilmäisyyden oireista kärsivien elämälaatua, Yliopiston Apteekin tuotepäällikkö Hanna Nikula sanoo.

YA-tuotesarjan tehokosteuttavat tilmätipat helpottavat kirvelyä, kutinaa ja roskan tunnetta silmässä, mitkä kaikki ovat kuivasilmäisyyden oireita. Tuote sopii pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön – myös piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineettomat tipat on pakattu steriiliin pulloon, jonka erikoisannostelija takaa isotonisen ja vähäfosfaattisen puskuriliuoksen säilyvyyden. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus®.

YA silmätippa tehokosteuttava 
Hinta 13,90 | 10 ml

Tuote on saatavilla viikosta 49 alkaen Yliopiston Apteekeista, Ego-myymälöistä ja verkosta ya.fi


YA tehokosteuttavat silmätipat täydentävät YA-tuotesarjan silmätippaperhettä, johon kuuluvat entuudestaan YA silmätippa säilöntäaineeton (10 ml), YA silmätippa dekspantenoli (15 ml) sekä kertakäyttöiset YA silmätippa dekspantenoli (20 x 0,35 ml).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hanna Nikula
tuotepäällikkö
Yliopiston Apteekki
p. 09 54204554
hanna.nikula@ya.fi

Kuvat

Tehokosteuttavat silmätipat kosteuttavat, voitelevat ja tasapainoittavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmän pintaa.
Tehokosteuttavat silmätipat kosteuttavat, voitelevat ja tasapainoittavat kyynelkalvoa ja suojaavat silmän pintaa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi puhelinpalvelu (24 h) ja verkko ya.fi

YA-tuotesarja
on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu yli sata koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, mm. vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa.
Lisätietoja https://www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/ya-tuotesarja.html

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme