Elgood OyElgood Oy

ELGOOD Oy on ostanut Oy Nylund-Group Ab:n teollisuusliiketoiminnan

Jaa

Lehdistötiedote, Helsinki 11. tammikuuta 2019.

Elgood Oy ja Oy Nylund-Group Ab ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Elgoodille on siirtynyt 1.1.2019 alkaen Nylundin valikoimista teollisuuden kaapelit ja liittimet, vastukset ja elektroniikan muut komponentit sekä annosteluun liittyvät laitteet ja aineet. Kaupan myötä Elgoodin laaja valikoima kasvaa entisestään. Elgood Oy:n edustuksiin siirtyvät mm. Nordson EFD, Mentor, Amphenol, Belden, Lumberg, Vacuumschmeltze ja Danotherm.

Uskomme laajemman tuotevalikoiman ja asiantuntemuksemme palvelevan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:

Elgood Oy / Timo Niinimäki
Puhelin: +358 207 981 136

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Elgood Oy
Elgood Oy
Malminkaari 10
00700 HELSINKI

0207 981 140, info@elgood.fihttp://www.elgood.fi

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkavalmistajien edustajana vuodesta 1997. Nykyisin toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen. Tarjonta kattaa ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin. Yrityksen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 27. Yhtiön toimipisteet ovat Helsingissä, Oulussa ja Viron Keilassa. Elgood Oy:ssä on jokaiselle osa-alueelle oma tekninen asiantuntija suunnittelijoiden tukena. Yritys on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön.

Addtech on tekniikan alan kauppakonserni, joka kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille ja palveluelinkeinoalalle. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin EUR 800 miljoonaa ja työntekijöitä on noin 2600.