Oscar Software Oy

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies leikkaa Oscar Softwaren pääkaupunkiseudun aluekonttorin avajaisnauhan

Jaa
Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Oscar Softwaren myynti on ollut vahvassa kasvussa jo runsaat 10 vuotta, ja tässä kehityksessä pääkaupunkiseudulla on ollut merkittävä rooli. Asiakkaat haluavat entistä useammin kattavaa ja integroitua liiketoiminta-alustakokonaisuutta, jonka päällä liiketoimintaa pystyy kasvattamaan kannattavasti aiempaa helpommin. Pääkaupunkiseudun konttorille rekrytoidaan lisää väkeä vahvistamaan asiakkaidemme palvelua muun muassa myynnin, asiakaskehityksen sekä konsultoinnin saroilla.

Oscar Software Oy järjestää uuden aluekonttorin avajaiset, jonne yrityksen toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Avajaisten ohjelmassa on muun muassa Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämiehen avajaisnauhan leikkaus ja ajankohtaiskatsaus, Oscar Software Oy:n toimitusjohtajan Simo Salmisen tervehdys, Oscar Liiketoiminta-alustan uutuuksien esittelyä sekä elävää musiikkia herkullisen cocktail-buffetin ääressä.

Avajaiset järjestetään 21.11.2019 klo 14.30-17.30 osoitteessa Vaisalantie 2, 02130 Espoo.

Toivomme avajaisiin ennakkoilmoittautumista osoitteessa https://www.oscar.fi/avajaiset.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uusi aluekonttori sijaitsee katutasossa Vaisalantiellä.
Uusi aluekonttori sijaitsee katutasossa Vaisalantiellä.
Lataa
Lataa
Oscarin kattavaan liiketoiminta-alustaan pääsee tutustumaan avajaisissa.
Oscarin kattavaan liiketoiminta-alustaan pääsee tutustumaan avajaisissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Vuolteenkatu 2
33100 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 700 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut).

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 150 henkilöä. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella 11/20–10/21 oli 11 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Pk-yritysten toiminnanohjaus siirtyy web-sovelluksiin16.1.2023 08:12:00 EET | Tiedote

ERP-järjestelmien kehitys staattisista rekistereistä reaaliaikaiselle digialustalle ja web-sovelluksiin ei ole tavoittanut vielä läheskään kaikkia pk-yrittäjiä. Siirtyminen pelkän työpöytä-ERP:n käytöstä kaiken tiedon kokoavalle liiketoiminta-alustalle tuo web-sovellukset osaksi jokaisen työntekijän työtä. Yrityksen toimintatavan mallintaminen digitaaliseen muotoon tekee yrityksestä houkuttelevan vastavalmistuneille osaajille. Sähköinen tilannekuva myös kasvattaa yrityksen arvoa uutta omistajaa etsiessä.

Puristeteosta johdetaan tiedolla – Oscar Liiketoiminta-alusta antaa yritykselle reaaliaikaisen digitaalisen tilannekuvan joka hetkestä12.12.2022 14:21:56 EET | Tiedote

Analyyttisyys ja automaatio on viety huippuunsa metalliteollisuuden tuotteita toisille yrityksille valmistavassa Puristeteoksessa. Jokainen kauppa ja tuotanto analysoidaan jälkilaskennassa ja automaatiota kehitetään jatkuvasti. Toimitusjohtaja Ville Mäenpää kääntää joka kiven ja kannon – hän tekee yrityksensä valinnat perustuen analysoituun tietoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme