EMU Growth Partners OyEMU Growth Partners Oy

EMU Growth Partners laajenee Pohjoismaihin yrityskaupan myötä

Jaa

EMU Growth Partners on ostanut ruotsalaisen Deskjockeys Consulting Group AB:n koko osakekannan tytäryhtiöineen 6.5.2022. Kaupan myötä asiakkaita pystytään palvelemaan jatkossa entistä voimakkaammin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä liki 150 talous- ja palkkahallinnon, HR:n sekä juridiikan ammattilaisen voimin.

"Taloushallintoala jatkaa konsolidoitumistaan ja me EMU Growth Partnersilla emme aio jäädä katsomaan muutosta sivusta, vaan jatkamme strategiamme mukaista voimakasta kasvua tällä kertaa yritysoston muodossa", kertoo EMU Growth Partnersin toimitusjohtaja Samuli Saviala kaupan taustoista ja jatkaa: "Pohjoismaista tulee maailman parasta taloushallinto-osaamista. Kun siihen lisätään kummankin yhtiön intohimot – asiakaslähtöinen palvelukokemus ja modernit tavat tehdä töitä — uskon että meillä yhdessä Deskjockeysin kanssa on koossa resepti lyömättömään palvelukonseptiin tilitoimistomarkkinoilla."

Deskjockeys sai vuonna 2014 Ruotsissa arvostetun "Vuoden tulevaisuustoimisto" -tunnustuksen (Årets Framtidsbyrå), jonka tarkoitus on tuoda näkyville edistyksellisiä, muutosta ajavia taloushallinnon toimijoita. "Tunnustusta saaneena tulevaisuuden toimistona emme voi jäädä lepäämään laakereillemme, vaan meidän on pyrittävä aktiivisesti uudistumaan", kertoo Deskjockeysin CEO Peter Rexhammer ja lisää: "EMUn avustuksella Deskjockeys saa kaiken sen tarpeellisen osaamisen ja kokemuksen, jotta palvelutarjontamme asiakkaille pysyy ajantasaisena ja kilpailukykyisenä niin nyt kuin tulevaisuudessakin kaikkialla Pohjoismaissa."

Yrityskaupan myötä rakennetaan yhteinen pohjoismainen tiimi, jossa yhdistyy eri maiden talousosaaminen, kielitaito ja mahdollisuus palvella saumattomasti Pohjoismaihin laajentuvia asiakkaita.

Tilitoimistoalan pölyttyneitä toimintatapoja haastamassa

EMU Growth Partnersin toimitusjohtaja Samuli Savialan mukaan taloushallintoalan olisi jo korkea aika muuttua, mutta ilman edelläkävijöitä ja alan ravistelijoita muutosta ei tapahdu: "Uskallan väittää, että tällä hetkellä tilitoimistoalalla – niin Suomessa kuin Ruotsissa – yrityksiä ei palvella siten, kuin niitä pitäisi mielestämme palvella. Yritysten liiketoimintaa ja tulevaisuuden ennustamista ei tueta riittävästi. Meidän alamme on uusiuduttava ja haluamme olla etulinjassa näyttämässä tietä muutokselle. Myös tilitoimistoalan mielikuva on edelleen vääristynyt ja mielikuva kirjanpitäjistä negatiivissävytteinen. Haluamme yhdessä Deskjockeysin kanssa nostaa kirjanpitäjän ammatin arvostusta ja muuttaa koko kirjanpitäjän työnkuvaa tietojen tallentajasta asiakasyritysten liiketoiminnan coachiksi."

Deskjockeys on Ruotsissa edelläkävijä talousalan modernisoijana. Heidän toimintaansa ohjaa vahvasti asiakaslähtöinen ajattelu, asiakkaiden liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen ja taloushallinnon automatisointi. "Yhdistäessämme voimamme tavoitteenamme on haastaa tilitoimistoalan pölyttyneet ja vanhanaikaiset toimintatavat. Haluamme olla alamme virkistävä poikkeus niin asiakkaiden kuin työntekijöiden näkövinkkelistä", tiivistää EMUn Samuli Saviala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Saviala
CEO
EMU Growth Partners
samuli.saviala@emu.fi
+358 50 530 5471

Peter Rexhammer
CEO
Deskjockeys Consulting Group AB
peter@deskjockeys.se
+46 70 570 68 34

Linkit

Tietoja julkaisijasta

EMU Growth Partners Oy
Köydenpunojankatu 2a D
00180 Helsinki

https://emu.fi/

EMU Growth Partners on talousalan edelläkävijä, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat talous- ja palkkahallinnon lisäksi mm. talousjohtamisen, HR:n ja juridiikan palvelut. EMU Growth Partners on perustettu vuonna 2007 ja se työllistää Suomessa liki 100 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.