Hyvinkään kaupunki

Energiatehokkaita yrityksiä etsitään Hyvinkäällä

Jaa

Hyvinkään kaupungin energiansäästötyöryhmä järjestää kymmenettä kertaa yhdessä Hyvinkään yrittäjien ja Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin kanssa energiatehokkuuskilpailun, jossa palkitaan parhaiten energiankäyttöään tehostaneet tai uusiutuvan energian käyttöä edistäneet hyvinkääläiset yritykset.

Hyvinkään kaupunki tiedottaa

1.9.2021

Energiatehokkaita yrityksiä etsitään Hyvinkäällä

Hyvinkään kaupungin energiansäästötyöryhmä järjestää kymmenettä kertaa yhdessä Hyvinkään yrittäjien ja Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin kanssa energiatehokkuuskilpailun, jossa palkitaan parhaiten energiankäyttöään tehostaneet tai uusiutuvan energian käyttöä edistäneet hyvinkääläiset yritykset.

Ensimmäisen energiatehokkuuspalkinnon vuonna 2012 sai Värikaihdin Väinö Jukka ky, ja sen jälkeen vuonna 2013 Myllyn Paras Oy, vuonna 2014 KONE Industrial Oy, vuonna 2015 Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, vuonna 2016 Beckhoff Automation Oy, 2017 K-Rauta Hyvinkää, 2018 Hyvinkään Sähkö Oy, Tuias 2019 ja viimeksi Pihailo 2020.

Kilpailu avoinna kaiken kokoisille yrityksille

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Hyvinkäällä toimivat yritykset, niin paljon energiaa tarvitsevat suuryritykset, kuin vähemmällä energialla pyörivät pienyrityksetkin.

Kilpailuun voi ilmoittaa omassa yrityksessään tehdyn yhden tai useamman energiatehokkuus- tai uusiutuvan energian edistämistoimenpiteen (esim. kiinteistön energiatehokkuusparannukset, tuotannon tai tuotteiden kehittäminen energiatehokkaammiksi tai uusiutuvan energian edistämistoimet).

Vapaamuotoiset hakemukset 15.10. mennessä

Vapaamuotoiseen kilpailuehdotukseen tulee sisältyä lyhyt kuvaus tehdyistä toimenpiteistä sekä arvio toimenpiteen vaikutuksista energiankulutukseen tai ilmastopäästöihin. Kilpailuun voi ehdottaa mukaan myös muuta kuin omaa yritystään.

Vapaamuotoinen kilpailuehdotus tulee toimittaa 15.10.2021 mennessä kaupungin energiansäästötyöryhmän sihteerille alla olevaan osoitteeseen, mieluiten sähköpostilla. Häneltä voi kysellä myös lisätietoja energiatehokkuuspalkinnosta.

Markku Nieminen
Hyvinkään kaupunki
Ympäristökeskus
PL 86
05801 HYVINKÄÄ

Markku.Nieminen@Hyvinkaa.Fi, p. 040 155 4244

 

Tervetuloa mukaan kisaamaan energiatehokkuudessa!

Hyvinkään kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen
Hyvinkään yrittäjien puheenjohtaja Janne Mikkola               
Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin toimitusjohtaja Marja Heinimäki          

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Vanhankirkonsilta avautuu kevyen liikenteen käyttöön keskiviikkona 1. syyskuuta31.8.2021 11:44:30 EEST | Tiedote

Hyvinkään Uudenmaankadun ja Hangonsillan asuinalueen yhdistävä kevyen liikenteen silta on valmistunut ja otetaan käyttöön keskiviikkona 1.9.2021 klo 7.30. Kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen sekä tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen ovat keskiviikkoaamuna paikan päällä tervehtimässä sillan ensimmäisiä ylittäjiä. Kevyen liikenteen silta avataan sopivasti Pyöräile kouluun -päivänä, joka on osa valtakunnallista Pyöräilyviikkoa.

Hyvinkään kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen Red Carpet -festivaalissa: Innostuneisuus ja yllätyksellisyys kantavat tapahtumaa tulevinakin vuosina26.8.2021 19:16:30 EEST | Tiedote

Tänä vuonna viisivuotisjuhliaan viettävä Red Carpet -festivaali käynnistyi juhlallisesti torstaina Hyvinkään keskustan Tähtiraitin tähtien paljastuksella ja sitä seuraavalla palkintogaalalla. Hyvinkään kaupunki on ollut tapahtuman kumppani jo sen alkutaipaleesta lähtien, joten juhlagaalan avauspuheenvuoron piti kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen, onnitellen taiteellista johtaja Antti Luusuaniemeä festivaalin pitkäjänteisestä kehittämisestä. Tänä vuonna festaripäivät ovat 26.–29.8.2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme