Enervent Zehnder Oy

Enervent Zehnderin ilmanvaihtokoneille Avainlippu-tunnus

Jaa
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Enervent Zehnderin ilmavaihtokoneille Avainlippu-tunnuksen. Avainlippu on Suomalaisen Työn Liitto ry:n rekisteröity yhteisömerkki, joka voidaan myöntää tuotteelle tai tuoteryhmälle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Asuntojen ilmanvaihtoratkaisuihin erikoistunut Enervent Zehnder on valmistanut korkealaatuisia Ilmanvaihtolaitteita Porvoossa jo yli 30 vuoden ajan. Monet tuntevat yhtiön nimellä Enervent. Sveitsiläinen Zehnder-konserni tuli sen omistajaksi vuonna 2018.

- Olemme tunnetusti suomalainen ja porvoolainen toimija. Enervent Zehnderillä on vahva ja arvostettu brändi kotimaan markkinoilla. Olemme vuosikymmeniä valmistaneet markkinoiden parasta teknologiaa, jolla taataan paitsi terveellinen ja miellyttävä sisäilmasto, myös tärkeää energiatehokkuutta. Avainlippu-tunnuksella haluamme tuoda entistä vahvemmin esille taustaamme ja osaamistamme, summaa toimitusjohtaja Thomas Söderholm.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sonja Häggman, markkinointipäällikkö, Enervent Zehnder Oy, +358 400 230 742, sonja.haggman@enervent.com


Reetta Mentu, markkinointipäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto, +358 50 561 5030, reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Enervent Zehnder Oy
Enervent Zehnder Oy
Kipinätie 1
06150 Porvoo

+358 207 528 800https://www.enervent.fi/

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua.  www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu

Enervent Zehnder lyhyesti
Enervent Zehnder Oy on valmistanut korkealaatuisia ilmanvaihtolaitteita Suomessa yli 30 vuoden ajan. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 noin 12 miljoonaa euroa ja sen päämarkkinoihin kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Norja ja pohjoinen Keski-Eurooppa. Enervent Zehnder Oy työllistää noin 50 henkilöä Porvoon tehtaallaan sekä myyntiorganisaatiossaan päämarkkinoilla. Vuodesta 2018 lähtien yhtiö on kuulunut sveitsiläiseen Zehnder Group -konserniin, joka on Euroopan johtavia ilmanvaihtotekniikan yrityksiä. www.enervent.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Enervent Zehnder Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme