Kustannusosakeyhtiö Otava

Enkelinäkijä ja suosikkikirjailija Lorna Byrne Suomeen maaliskuussa

Jaa

Menestyskirjailija ja enkelinäkijä Lorna Byrne vierailee Suomessa maaliskuussa. Kirjailijan uusin projekti on henkiseen kasvuun enkeleiden ohjauksen avulla tähtäävä Kilfane house -kartano. Byrnen mediapäivä järjestetään perjantaina 27.3. jolloin häntä on mahdollisuus haastatella.

Irlantilainen Lorna Byrne on nähnyt enkeleitä lapsuudestaan saakka ja keskustellut heidän kanssaan koko elämänsä ajan. Muun muassa Enkeleitä hiuksissani (2009) ja Taivaallinen rakkaus (2014) -menestyskirjat kirjoittaneen Byrnen lohdullinen sanoma enkeleistä on nostanut hänet yhdeksi aikamme suosituimmaksi kirjailijaksi.

Suomeen Byrne saapuu jo kuudetta kertaa 27.3.-30.3.2020. Enkeli-workshoppien lisäksi Byrne kertoo vierailullaan uudesta The Kilfane house -kartanoprojektistaan. Voittoa tavoittelemattoman Serafi Säätiön avustuksella Kilfane house - kartanosta on tarkoitus kasvattaa uudenlainen henkisen kasvun keskus.

Kartanon tavoite on tuoda yhteen ihmisiä jakamaan, oppimaan ja kehittämään henkisyyttä - yhteistyössä Lornan kanssa enkeleiden ohjauksessa.

Median edustajilla on mahdollisuus sopia haastattelu Lorna Byrnen kanssa perjantaille 27.3.2020. Haastattelut tehdään Otavalla (Uudenmaankatu 10.)

Mikäli haluat haastatella Byrneä, ole yhteydessä: Eeva Louko, eeva.louko@otava.fi tai 040 6588862.


Lisätietoja Byrnen workshop-ohjelmasta tai Kilfane-kartanosta:

Catarina Degerman, catarina.degerman@freeflowfactory.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme