Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Ennakkotiedote medialle: Uusi puheenjohtaja sosiaalialan korkeakoulutettujen Talentialle

Jaa

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentialle valitaan ensi lauantaina 21.11. uusi puheenjohtaja, kun järjestön liittovaltuusto kokoontuu. Tällä hetkellä puheenjohtajaehdokkaaksi on asettunut Jenni Karsio. Hän on 36-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja laillistettu sosiaalityöntekijä sekä ensi- ja turvakotipalveluiden johtaja Tampereelta. Lisäksi Karsiolla on pitkä ja monipuolinen kokemus Talentian luottamushenkilönä toimimisesta.

”Haluan yhdistää sosiaalialan asiantuntijat ja olla talentialaisten tukena. Yhdessä olemme kokonainen sosiaaliala ja yhdessä olemme vahvoja. Puheenjohtajana johdan äänemme kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa ja vahvistan Talentian neuvotteluasemia luomalla uutta yhteistyötä työmarkkinoilla. Päämääränämme on työelämä, jossa työtä saa tehdä ammattietiikan mukaisesti, kehittymiseen on tarjolla tukea ja palkka on jokaiselle jäsenellemme reilu”, Jenni Karsio linjaa. 

Liittovaltuuston jäsenet voivat vielä kokouksessa esittää puheenjohtajaksi mahdollisia muita ehdokkaita. Viikonloppuna valitaan Talentialle myös uusi hallitus.  

Tero Ristimäki jää eläkkeelle 

Talentiaa 12 vuotta johtanut Tero Ristimäki jää eläkkeelle ja jättää tehtävänsä kiitollisena siitä, että on saanut tehdä työtä sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvojana. 

Vuoden 2008 Talentian puheenjohtajavaalissa asettamani tavoitteet ovat toteutuneet: sosiaalialalle on saatu ammattihenkilölaki, Talentiassa on yli 25 000 jäsentä ja paikka jäsenten työehtosopimuksia käsittelevissä neuvottelupöydissä, Ristimäki summaa ja kiittää kaikkia yhteistyöstä menneinä vuosina. 

Talentian liittokokousviestintää voi seurata Talentian sosiaalisen median kanavissa. Kokous järjestetään hybridikokouksena, ja liittovaltuuston jäsenet osallistuvat kokoukseen pääsääntöisesti etäyhteydellä.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt medialle: 

viestintäpäällikkö Kaisa Yliruokanen puh. 0400 614 511 

>> Tutustu Jenni Karsion Kampanjasivuihin 

Akavalainen 26 000 jäsenen Talentia edustaa laillistettuja sosiaalihuollon ammattihenkilöitä, joita ovat yliopistotutkinnon suorittaneet sosiaalityöntekijät sekä ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sosionomit, geronomit ja kuntoutuksen ohjaajat


Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry
Ratamestarinkatu 11
00520 HELSINKI

Vaihde: +358 9 3158 6000, toimisto@talentia.fihttps://www.talentia.fi

Akavalainen 26 000 jäsenen Talentia edustaa laillistettuja sosiaalihuollon ammattihenkilöitä, joita ovat yliopistotutkinnon suorittaneet sosiaalityöntekijät sekä ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet sosionomit, geronomit ja kuntoutuksen ohjaajat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme