Finnkinon elokuvalevitys

Ensi-illoissa seikkailevat Sonic-siili, erilainen sankari Kanakani ja eläinpahisten Hurja jengi

Jaa
Elokuvateattereiden ohjelmistoon on huhtikuussa tulossa perhe-elokuvien putki. Tarkista ensi-illat ja mediaennakot!

Sonic The Movie 2  | Ensi-ilta 1.4.

Pressinäytös Helsingissä: Ke 30.3. klo 13:00, Tennispalatsi 2

 

Maailman suosituin sininen siili lähtee uuteen seikkailuun elokuvassa Sonic The Movie 2  Sonic haluaa todistaa, että hänessä on ainesta oikeaksi sankariksi. Hän joutuu todelliseen koetukseen kun Dr. Robotnik (Jim Carrey) tekee paluun. Robotnikilla on mukanaan uusi aisapari, tappelupukari Knuckles, ja kiikarissa mystinen smaragdi, joka kätkee sisäänsä tuhoavan voiman. Sonic löytää apurikseen uuden ystävän, etevän Tailsin. Yhdessä he lähtevät etsimään smaragdia ennen kuin se päätyy vääriin käsiin.

Kanakani ja tuomion hamsteri | Ensi-ilta 8.4. 

Pressinäytös Helsingissä: Ma 28.3. klo 12:00, Tennispalatsi 2

Kanakani (dubbauksen ääniroolissa Elias Kaskinen) on syntyjään erilainen kuin muut: puoliksi kana, puoliksi kani. Nuorena ei ole helppoa erottua joukosta, joten Kanakani yrittää piilotella kanamaisia koipiaan muiden katseilta. Kanakanin suurin haave on tulla seikkailijaksi kuten isänsä. Uskollisen ystävänsä kilpikonna Hugon (Ville Myllyrinne) ja oppaaksi ryhtyvän haisunäätä Merin (Eeva Markkinen) kanssa hän lähtee etsimään kadonnutta tuomion hamsterin valtikkaa. Seikkailun aikana Kanakanille selviää, että sankaritöissä voi olla etua siitä, että on ainutlaatuinen. Lämminhenkinen ja vauhdikas Kanakani ja tuomion hamsteri on eurooppalainen animaatiotuotanto ja samojen tekijöiden käsialaa kuin Bigfoot - Isojalan perhe ja Corgi - Kuningattaren koiranpentu.

Hurja jengi | Ensi-ilta 15.4.

Pressinäytös Helsingissä: To 7.4. klo 12:30, Tennispalatsi 2

Suosittuun Hurja jengi -kirjasarjaan perustuvassa DreamWorks Animationin toimintaseikkailussa eläinpahisten rikollisjengi punoo kaikkien aikojen ovelimman juonen — he ryhtyvät mallikansalaisiksi. Kirjojen ja elokuvan nasevaa tyyliä on luonnehdittu "lasten Tarantinoksi"!

Hurja jengi koostuu viidestä konnasta. Joukioon kuuluvat sulava taskuvaras herra Susi, kaiken kokenut murtovaras herra Käärme, naamioitumisen mestari herra Hai, äkkipikainen korsto herra Pirajia ja naseva hakkeri neiti Tarantella. Mutta kun vuosikausia jatkuneiden huijausten ja takaa-ajojen jälkeen jengi jää viimeinkin kiinni, herra Susi tekee diilin, jota hänellä ei ole aikomustakaan noudattaa: vankilalta välttyäkseen Hurja jengi ryhtyy kiltiksi.

Suomenkielisissä äänirooleissa näyttelevät Riku Nieminen (Herra Susi), Tino Singh (Herra Piraija), Krista Kosonen (Neiti Tarantella), Jukka Rasila (Herra Käärme), Mikko Penttilä (Herra Hai) sekä Anna-Maija Tuokko, Jarkko Tamminen, Hanna Kaila ja Janni Hussi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Stillkuva elokuvasta Kanakani ja tuomion hamsteri
Stillkuva elokuvasta Kanakani ja tuomion hamsteri
Lataa
Stillkuva elokuvasta Sonic The Movie 2
Stillkuva elokuvasta Sonic The Movie 2
Lataa
Stillkuva elokuvasta Hurja jengi
Stillkuva elokuvasta Hurja jengi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Finnkinon elokuvalevitys
Finnkinon elokuvalevitys
Mannerheimintie 113
00280 Helsinki

http://www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/

Finnkinon elokuvalevitys levittää ja markkinoi Suomessa Universal Pictures ja Paramount Pictures -studioiden sekä Scanboxin elokuvia. Julkaisemme noin 40 elokuvaa vuosittain valkokankaalla. Finnkinon elokuvalevitys jakelee edustamiaan elokuvia kaikille Suomessa toimiville elokuvateatteriyrityksille.

Ensi-iltaelokuviemme lehdistönäytökset, pressikuvat ja muut materiaalit löydät Filmikamarin pressipalvelusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnkinon elokuvalevitys

Maria Schraderin ohjaama SHE SAID on hätkähdyttävä tositarina uutisesta, joka toimi maailmanlaajuisen #metoo -liikkeen alkusysäyksenä2.11.2022 10:41:14 EET | Kutsu

Yksi sukupolvemme merkittävimmistä uutisista julkaistiin New York Timesissa lokakuussa 2017, kun toimittajat Jodi Kantor ja Megan Twohey toivat julkisuuteen uutisen Hollywoodissa tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. She Said -elokuvaa tähdittävät kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan ja Zoe Kazan, ja sen on ohjannut Emmy-palkittu Maria Schrader. She Said saa Suomen ensi-iltansa 18.11. samaan aikaan USA:n ensi-illan kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme