Kustannusyhtiö Kosmos

Entä jos olisin valinnut toisin? Anna Karhusen esikoisromaani rakentuu vaihtoehtoisista tapahtumakuluista

Jaa

Pitäisikö lähteä nykyisestä parisuhteesta? Vai sittenkin perustaa perhe? Hakisinko uutta työpaikkaa? Miten kävisi, jos?

Anna Karhunen. Kuva: Meri Björn.
Anna Karhunen. Kuva: Meri Björn.

"Eihän sitä voinut luvata muille kuin itselleen, että huomenna kaikki olisi toisin. Mitä jos ihan vain itse päättäisin, että tästä hetkestä loppuelämäni alkaisi."

Anna Karhusen Jos on viihdyttävä ja herättävä romaani elämänvaiheesta, jossa tehdään suuria päätöksiä. Se näyttää neljän vaihtoehtoisen tarinan kautta, miten kohtalolla on omat reittinsä, vaikka kuinka jossittelisimme. Erityisesti äänikirjana nautittavaksi kirjoitettu Jos on Karhusen esikoisromaani.

”Kirjoitin kirjan ensisijaisesti äänikirjana kuunneltavaksi, ja lukujen mitta on suunniteltu rytmitettäväksi erilaisiin kuuntelutarpeisiin. Äänikirja on formaattina hyvin intiimi ja immersiivinen. Se tukee tavoitettani siitä, että kirja sanallistaa monille tuttuja pohdintoja ja on kuulijalle peili oman elämän valintoja pohtiessa”, Karhunen kuvailee.

Anna Karhunen on helsinkiläinen kirjailija, joka työskentelee Ylellä konseptisuunnittelijana. Hänet tunnetaan Kaverin puolesta kyselen -podcastin toisena vetäjänä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165

Kuvat

Anna Karhunen. Kuva: Meri Björn.
Anna Karhunen. Kuva: Meri Björn.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kustannusyhtiö Kosmos
Kustannusyhtiö Kosmos
Porthaninkatu 10 LH 1
00530 Helsinki

http://www.kosmoskirjat.fi

Kosmos kehittää välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia. Kirjoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusyhtiö Kosmos

Johanna Vehkoon uutuuskirja kertoo hätkähdyttävän tositarinan yhdestä kunnianloukkausoikeudenkäynnistä ja pureutuu terävästi sananvapautta sekä demokratiaa uhkaaviin ilmiöihin21.10.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

“Mitään ei saa enää sanoa”, kuuluu julkisessa keskustelussa tiuhaan toisteltu fraasi. Todellisuudessa Suomessa saa sanoa paljonkin: uhkailla ja huoritella voi ilman kummoista pelkoa vastuuseen joutumisesta. Natsiksi tai rasistiksi kutsumisesta voi joutua kuitenkin rikossyytteeseen. Uutuuskirjassaan toimittaja Johanna Vehkoo kertoo, kuinka hänelle kävi juuri niin ja mitä siitä seurasi.

Teatterintekijä Amanda Palon kollaasimainen esikoisteos hahmottelee muutaman rivin pienoiselämäkertoja ja yhden sivun romanttisia tragedioita9.9.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Näyttelijä ja teatterintekijä Amanda Palon oivaltavassa esikoisteoksessa pienillä mutta tarkoilla elementeillä rakennetaan elämänkokoisia kohtauksia. Outoja kaloja on kollaasi, jonka osista piirtyy kuva ihmisestä, joka on sekä katsoja että katseen kohde mutta siitä huolimatta aina yksin jumissa omassa mielessään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme