Uudenmaan ELY-keskus

Espoon Leppävaarassa Mestarintunnelin tunneliputkissa sulkuja 28.9.– 3.10. välisenä aikana

Jaa

Mestarintunnelin (Kehä I) molemmat tunneliputket suljetaan ma-ti (28.29.9.) ja ti-ke (30.09.1.10.) klo 00.00 – 05.00 väliseksi ajaksi. Seuraavan kerran tunneliputket ovat kiinni ke-to (1.2.10.) ja to-pe (2.3.10.) klo 00.00 – 05.00 välisenä aikana L-putki (länteen päin menevä putki) on suljettuna.

Liikenne siirretään kiertotielle. Liitteenä kiertotiejärjestelyt.

Sulut johtuvat Mestarintunnelin tekniikan uusimisprojektista.

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, kunnossapitovastaava Tuomo Ratia, tuomo.ratia(at)ely‐keskus.fi, puh. 0295 020 927

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme