Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Fadotähti Ana Moura Savoy-teatteriin marraskuussa

Jaa

Portugalilainen fadolaulaja Ana Moura saapuu konsertoimaan Savoy-teatteriin 4. marraskuuta 2021. Ana Moura on sielukas ja monipuolinen laulaja. Lähes 20-vuotisella urallaan hän on julkaissut kuusi studioalbumia. Savoyssa Ana Mouran kanssa lavalle nousee viisihenkinen bändi.

Ana Moura, kuva: Sharon Pannen
Ana Moura, kuva: Sharon Pannen

Fadotähti Ana Moura saapuu konsertoimaan Savoy-teatteriin marraskuussa. Erityisen kiinnostavaksi Ana Mouran musiikin tekee taito tuoda perinteiseen fadoon elementtejä muista musiikkilajeista. Moura onkin maustanut musiikkiaan rohkeasti mm. jazzilla, popilla ja flamencolla. Hän on esiintynyt monien tunnettujen muusikoiden, kuten Princen ja Herbert Hancockin kanssa. Rock-laulajana uraansa aloitellut Ana Moura on tehnyt fado-versioita Rolling Stonesistakin. Uusimmalla Andorinhas-julkaisullaan Moura nostaa esiin myös afrikkalaista sointia.

Ana Moura on esiintynyt Suomessa viimeksi April Jazz -festivaaleilla keväällä 2015. Savoy-teatterissa tämä on Ana Mouran toinen konsertti. Edellisen kerran hän vieraili Savoyssa helmikuussa 2011.

Konsertin lisätiedot:

Ana Moura 4.11.2021 klo 19, ei väliaikaa. Kesto 1,5h.

Konsertin lipunmyynti on alkanut. Lippuja konserttiin myyvät: Ticketmaster, Lippupiste ja Savoyteatterin lipunmyyntipiste. Lippuhinnat 34-74 euroa + palvelumaksut.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Savoy-teatterin johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä, paivi.loponen@hel.fi, 050 533 8386
Kulttuurituottaja Liisa Eerola, liisa.eerola@hel.fi, 040 121 7453

Kuvat

Ana Moura, kuva: Sharon Pannen
Ana Moura, kuva: Sharon Pannen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Savoy-teatteri on kansainvälinen estradi Helsingin sydämessä. Teatterin ohjelmistossa on mm. konsertteja, musiikkiteatteria, tanssia, stand upia ja elokuvia.

Savoy-teatteri / Savoy-teatern/ Savoy Theatre

Kasarmikatu 46-48, PL /P.O. Box 4731, FI - 00099 Helsingin kaupunki

www.savoyteatteri.fi

Savoy Facebookissa

Savoy Instagramissa

Savoy Twitterissä 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme