MessukeskusMessukeskus

FinnBuild 2018 tarjonta entistä monipuolisempaa

Jaa

Maamme suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma, FinnBuild, järjestetään 23. kerran 10.–12.10.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä. Alan ajankohtaiset kysymykset ja rakennusalan hyvä vire ja näkyvät ohjelmasuunnittelussa.

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtuma, FinnBuild, esittelee alan ajankohtaiset trendit, uutuustuotteet ja palvelut. 10.–12.10.2018 järjestettävän tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan.

”FinnBuildin ohjelmaa on lähdetty rakentamaan tuomalla esiin asioita, jotka ovat pinnalla globaalisti ja joissa Suomella on myös annettavaa. Muun muassa rakennetun ympäristöntuotetiedonhallinta sekä rakentamisen digitalisaatio yleisemminkin ovat vahvasti esillä. Haluamme esitellä alan uudet tuulet etukenossa”, kertoo FinnBuildin kehitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Salo Talotekniikkateollisuudesta.

”Rakentamisen tuottavuus on tutkitusti pienempää kuin muilla aloilla ja rakennusyhtiöt tarvitsevat uusia kumppaneita toteuttaakseen niitä asioita, joita ihmiset haluavat ja tarvitsevat. Muut teollisuuden alat tulevat vahvasti mukaan rakennettuun ympäristöön”, toteaa Demos Helsingin yrityspalveluiden johtaja Anton Palmu.

Tapahtuman tarjonnasta onkin tulossa entistä monipuolisempaa. Näytteilleasettajista on mukana jo kaikista tuoteryhmistä ja useasta eri maasta. Eri maiden tarjonta löytyy nyt omilta maa-alueiltaan ja esimerkiksi betoniteollisuus, puupuoli ja talotekniikkateollisuus ovat esillä isoilla yhteisosastoilla. Mukana jatkaa myös oppilaitoksille suunnattu SPAN-siltakilpailu. Pinta-alasta on myyty jo yli puolet.

Uutuuksina FinnBuid Infra ja Cyber Security Nordic

FinnBuildin kanssa samaan aikaan järjestetään uusi infrarakentamiseen keskittyvä FinnBuild Infra. Sen juuret ovat Wanhan Sataman päättäjille suunnatussa INFRA-tapahtumassa, johon ovat osallistuneet alan yritykset, tutkimus- ja tiedeyhteisöt sekä yhteiskunnalliset vaikuttajat ja toimijat. Se on myös jatkumoa InfraExpo ja EnviroExpo-tapahtumille, jotka aiemmin järjestettiin erillisinä FinnBuildin yhteydessä. Toista kertaa järjestettävä, liiketoimintapäättäjille suunnattu ja kyberturvallisuuteen keskittyvä Cyber Security Nordic on FinnBuildin yhteydessä omassa hallissaan. Tapahtuma sisältää korkeatasoisen seminaariohjelman sekä näyttelyn. FinnBuild-kokonaisuus kokosi viime kerralla yhteensä 27 000 kävijää.

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Messukeskus begins its jubilee year with light-hearted fun: Slide your way to exhibitions and fairs17.1.2019 07:30Tiedote

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre’s centenary gets off to a playful start with a slide set up in its facilities. You can slide your way to the largest hall in Messukeskus, starting with the Matka Travel Fair. The slide was a great audience attraction already at the country’s first fair a hundred years ago. Messukeskus will also celebrate its hundred-year-long story with its redesigned logo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme