MessukeskusMessukeskus

FinnBuild 2018 tarjonta entistä monipuolisempaa

Jaa

Maamme suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma, FinnBuild, järjestetään 23. kerran 10.–12.10.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä. Alan ajankohtaiset kysymykset ja rakennusalan hyvä vire ja näkyvät ohjelmasuunnittelussa.

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtuma, FinnBuild, esittelee alan ajankohtaiset trendit, uutuustuotteet ja palvelut. 10.–12.10.2018 järjestettävän tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan.

”FinnBuildin ohjelmaa on lähdetty rakentamaan tuomalla esiin asioita, jotka ovat pinnalla globaalisti ja joissa Suomella on myös annettavaa. Muun muassa rakennetun ympäristöntuotetiedonhallinta sekä rakentamisen digitalisaatio yleisemminkin ovat vahvasti esillä. Haluamme esitellä alan uudet tuulet etukenossa”, kertoo FinnBuildin kehitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Salo Talotekniikkateollisuudesta.

”Rakentamisen tuottavuus on tutkitusti pienempää kuin muilla aloilla ja rakennusyhtiöt tarvitsevat uusia kumppaneita toteuttaakseen niitä asioita, joita ihmiset haluavat ja tarvitsevat. Muut teollisuuden alat tulevat vahvasti mukaan rakennettuun ympäristöön”, toteaa Demos Helsingin yrityspalveluiden johtaja Anton Palmu.

Tapahtuman tarjonnasta onkin tulossa entistä monipuolisempaa. Näytteilleasettajista on mukana jo kaikista tuoteryhmistä ja useasta eri maasta. Eri maiden tarjonta löytyy nyt omilta maa-alueiltaan ja esimerkiksi betoniteollisuus, puupuoli ja talotekniikkateollisuus ovat esillä isoilla yhteisosastoilla. Mukana jatkaa myös oppilaitoksille suunnattu SPAN-siltakilpailu. Pinta-alasta on myyty jo yli puolet.

Uutuuksina FinnBuid Infra ja Cyber Security Nordic

FinnBuildin kanssa samaan aikaan järjestetään uusi infrarakentamiseen keskittyvä FinnBuild Infra. Sen juuret ovat Wanhan Sataman päättäjille suunnatussa INFRA-tapahtumassa, johon ovat osallistuneet alan yritykset, tutkimus- ja tiedeyhteisöt sekä yhteiskunnalliset vaikuttajat ja toimijat. Se on myös jatkumoa InfraExpo ja EnviroExpo-tapahtumille, jotka aiemmin järjestettiin erillisinä FinnBuildin yhteydessä. Toista kertaa järjestettävä, liiketoimintapäättäjille suunnattu ja kyberturvallisuuteen keskittyvä Cyber Security Nordic on FinnBuildin yhteydessä omassa hallissaan. Tapahtuma sisältää korkeatasoisen seminaariohjelman sekä näyttelyn. FinnBuild-kokonaisuus kokosi viime kerralla yhteensä 27 000 kävijää.

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme