MessukeskusMessukeskus

FinnBuild 2018 tarjonta entistä monipuolisempaa

Jaa

Maamme suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma, FinnBuild, järjestetään 23. kerran 10.–12.10.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä. Alan ajankohtaiset kysymykset ja rakennusalan hyvä vire ja näkyvät ohjelmasuunnittelussa.

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtuma, FinnBuild, esittelee alan ajankohtaiset trendit, uutuustuotteet ja palvelut. 10.–12.10.2018 järjestettävän tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan.

”FinnBuildin ohjelmaa on lähdetty rakentamaan tuomalla esiin asioita, jotka ovat pinnalla globaalisti ja joissa Suomella on myös annettavaa. Muun muassa rakennetun ympäristöntuotetiedonhallinta sekä rakentamisen digitalisaatio yleisemminkin ovat vahvasti esillä. Haluamme esitellä alan uudet tuulet etukenossa”, kertoo FinnBuildin kehitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Salo Talotekniikkateollisuudesta.

”Rakentamisen tuottavuus on tutkitusti pienempää kuin muilla aloilla ja rakennusyhtiöt tarvitsevat uusia kumppaneita toteuttaakseen niitä asioita, joita ihmiset haluavat ja tarvitsevat. Muut teollisuuden alat tulevat vahvasti mukaan rakennettuun ympäristöön”, toteaa Demos Helsingin yrityspalveluiden johtaja Anton Palmu.

Tapahtuman tarjonnasta onkin tulossa entistä monipuolisempaa. Näytteilleasettajista on mukana jo kaikista tuoteryhmistä ja useasta eri maasta. Eri maiden tarjonta löytyy nyt omilta maa-alueiltaan ja esimerkiksi betoniteollisuus, puupuoli ja talotekniikkateollisuus ovat esillä isoilla yhteisosastoilla. Mukana jatkaa myös oppilaitoksille suunnattu SPAN-siltakilpailu. Pinta-alasta on myyty jo yli puolet.

Uutuuksina FinnBuid Infra ja Cyber Security Nordic

FinnBuildin kanssa samaan aikaan järjestetään uusi infrarakentamiseen keskittyvä FinnBuild Infra. Sen juuret ovat Wanhan Sataman päättäjille suunnatussa INFRA-tapahtumassa, johon ovat osallistuneet alan yritykset, tutkimus- ja tiedeyhteisöt sekä yhteiskunnalliset vaikuttajat ja toimijat. Se on myös jatkumoa InfraExpo ja EnviroExpo-tapahtumille, jotka aiemmin järjestettiin erillisinä FinnBuildin yhteydessä. Toista kertaa järjestettävä, liiketoimintapäättäjille suunnattu ja kyberturvallisuuteen keskittyvä Cyber Security Nordic on FinnBuildin yhteydessä omassa hallissaan. Tapahtuma sisältää korkeatasoisen seminaariohjelman sekä näyttelyn. FinnBuild-kokonaisuus kokosi viime kerralla yhteensä 27 000 kävijää.

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnBuild Highlightsien Highlightsiksi nettipohjainen työturvallisuusperehdytysohjelma ePerehdytys11.10.2018 18:00Tiedote

FinnBuild Highlights esittelee FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Kisan parhaimmaksi tuotteeksi valittiin rakennustyömaiden turvallisuuteen liittyvä nettikoulutus, ePerehdytys, jonka ovat tuottaneet Suomen Rakennusmedia Oy ja Rakennusteollisuus RT ry. Palkinto jaettiin FinnBuild-tapahtuman Rakennuslehti Awards -tilaisuudessa 11.10.2018.

Tervetuloa Helsingin Kirjamessuille 25. – 28.10.2018 Messukeskukseen!11.10.2018 15:20Kutsu

Hyvä toimittaja, Helsingin Kirjamessujen uusi ohjelmajohtaja Ronja Salmi ja Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Robert Pence avaavat messut torstaina 25.10. klo 9.55 leikkaamalla punaisen nauhan hallin 6 sisäänkäynnissä (portaat). Avajaiset jatkuvat klo 10.30 kirjamessujen Senaatintorilla, jossa on Ronja Salmen puheenvuoro ja Rakkaudesta kirjaan -palkinnon jako. Helsingin Kirjamessujen Rakkaudesta kirjaan-tunnustus jaetaan lukemisen edistämisen hyväksi tehdystä työstä. Suomen Messusäätiön rahoittama tunnustus on 5000 euroa. Palkinnon jakaa Suomen Kustannusyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Julkunen. Jos haluatte haastatella uutta ohjelmajohtaja Ronja Salmea etukäteen tai paikanpäällä voitte olla häneen suoraan yhteydessä ronja.salmi@ryovari.fi tai puh. 040 750 1019. Voitte olla yhteydessä myös minuun kaikissa viestintään liittyvissä asioissa teija.armanto@messukeskus.com puh. 050 376 0804. Kustantajien tilaisuuksia tapahtuman aikana Lonnassa (201): -to 25.10 klo 11.30-12.30 Pres

Jimm’s PC-Store ja GameXpo-pelitapahtuma järjestävät Suomen ensimmäisen tuhannen pelaajan PUBG-liveturnauksen11.10.2018 12:00Tiedote

GameXpo-pelitapahtumassa 2.–4.11. voi kuka tahansa yli 16-vuotias kokeilla, miltä tuntuu olla e-urheilija. Se onnistuu osallistumalla PlayerUnknown´s Battlegrounds -liveturnaukseen, jonka yhdessä pelissä voi olla kerrallaan 80 pelaajaa. Pelikierrosten voittajat pääsevät taistelemaan turnausvoitosta ja peräti 5 000 euron palkintopotista sunnuntaina 4.11.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme