MessukeskusMessukeskus

FinnBuild 2018 tarjonta entistä monipuolisempaa

Jaa

Maamme suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma, FinnBuild, järjestetään 23. kerran 10.–12.10.2018 Messukeskuksessa, Helsingissä. Alan ajankohtaiset kysymykset ja rakennusalan hyvä vire ja näkyvät ohjelmasuunnittelussa.

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtuma, FinnBuild, esittelee alan ajankohtaiset trendit, uutuustuotteet ja palvelut. 10.–12.10.2018 järjestettävän tapahtuman ohjelmaa suunnitellaan parhaillaan.

”FinnBuildin ohjelmaa on lähdetty rakentamaan tuomalla esiin asioita, jotka ovat pinnalla globaalisti ja joissa Suomella on myös annettavaa. Muun muassa rakennetun ympäristöntuotetiedonhallinta sekä rakentamisen digitalisaatio yleisemminkin ovat vahvasti esillä. Haluamme esitellä alan uudet tuulet etukenossa”, kertoo FinnBuildin kehitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Salo Talotekniikkateollisuudesta.

”Rakentamisen tuottavuus on tutkitusti pienempää kuin muilla aloilla ja rakennusyhtiöt tarvitsevat uusia kumppaneita toteuttaakseen niitä asioita, joita ihmiset haluavat ja tarvitsevat. Muut teollisuuden alat tulevat vahvasti mukaan rakennettuun ympäristöön”, toteaa Demos Helsingin yrityspalveluiden johtaja Anton Palmu.

Tapahtuman tarjonnasta onkin tulossa entistä monipuolisempaa. Näytteilleasettajista on mukana jo kaikista tuoteryhmistä ja useasta eri maasta. Eri maiden tarjonta löytyy nyt omilta maa-alueiltaan ja esimerkiksi betoniteollisuus, puupuoli ja talotekniikkateollisuus ovat esillä isoilla yhteisosastoilla. Mukana jatkaa myös oppilaitoksille suunnattu SPAN-siltakilpailu. Pinta-alasta on myyty jo yli puolet.

Uutuuksina FinnBuid Infra ja Cyber Security Nordic

FinnBuildin kanssa samaan aikaan järjestetään uusi infrarakentamiseen keskittyvä FinnBuild Infra. Sen juuret ovat Wanhan Sataman päättäjille suunnatussa INFRA-tapahtumassa, johon ovat osallistuneet alan yritykset, tutkimus- ja tiedeyhteisöt sekä yhteiskunnalliset vaikuttajat ja toimijat. Se on myös jatkumoa InfraExpo ja EnviroExpo-tapahtumille, jotka aiemmin järjestettiin erillisinä FinnBuildin yhteydessä. Toista kertaa järjestettävä, liiketoimintapäättäjille suunnattu ja kyberturvallisuuteen keskittyvä Cyber Security Nordic on FinnBuildin yhteydessä omassa hallissaan. Tapahtuma sisältää korkeatasoisen seminaariohjelman sekä näyttelyn. FinnBuild-kokonaisuus kokosi viime kerralla yhteensä 27 000 kävijää.

Lisätiedot:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin17.1.2018 12:39Tiedote

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Matkailututkimus 2018: Suomalaiset matkustavat pois arjesta ja kiireestä – vastuullisesti17.1.2018 09:00Tiedote

Matka 2018 -messujen Matkailututkimuksen mukaan arjesta irrottautuminen, rentoutuminen ja halu nähdä maailmaa saavat suomalaiset matkustamaan. Vastuullisuus näkyy erityisesti paikallisten palveluiden suosimisessa. Matkamessujen Matkailututkimus 2018 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2018 -messut on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme