Finnish Comms Awards 2022 sai uudet kategoriat – aika tunnustaa vuorovaikutuksessa syntyvä arvo

Jaa
Järjestyksessä 11. Finnish Comms Awards uudisti kilpailun kategoriat vastaamaan ammattimaisen viestintäkonsultoinnin palvelutarjontaa ja -kysyntää. Lähtökohtana on edelleen jakaa tunnustusta viestintätoimiston ja asiakkaan tulokselliselle yhteistyölle. Uusissa kategorioissa nostetaan vahvemmin esiin viestinnän strategista roolia ja neuvonannon merkitystä asiakkaille. Ansaitussa julkisuudessa näkyminen ei ratkaise viestintätöiden paremmuutta, vaan asiakkaan kokema hyöty ja vaikuttavuus.
Finnish Comms Awards 2021 -kilpailun 10-vuotis juhlagaala
Finnish Comms Awards 2021 -kilpailun 10-vuotis juhlagaala

Marketing Finland haluaa innostaa yhä uusia yrityksiä ja organisaatioita sekä viestintäammattilaisia hyödyntämään ammattimaisen viestinnän ja suhdetoiminnan mahdollisuuksia.

”Yritysjohtoa kiinnostaa vaikutusvallan rakentaminen ja hyödyntäminen. Organisaation strateginen narratiivi, mainestrategia, valmennukset ja luottamuksen rakentaminen keskeisten sidosryhmien keskuudessa näkyvät viivan alla. Keskeinen ja kasvava osa viestintäkonsultointia on jäänyt aikaisemmin pääsääntöisesti yleisestä julkisuudesta palkitsevien kategorioiden jalkoihin. Finnish Comms Awards -kilpailu on tehokas keino nostaa monipuolisesti esiin liiketoiminnan vaikuttavuutta tehostavia viestintäpalveluja. Aika on kypsä uudistukselle, joka tuo esiin vuorovaikutuksessa syntyvää arvon luomista”, sääntöuudistuksen ja kilpailun pääarkkitehti, viestintätoimisto Netprofilen Christina Forsgård Marketing Finlandin viestintätoimistojaoksesta tiivistää tavoitteen.

Toimialakohtaiset kategoriat jäävät historiaan, kun ensimmäisen pääluokan muodostavat viestinnän neuvonanto, konsultointi, suunnittelu ja valmennus. Toisen pääluokan muodostavat vaikuttamiskampanjat ja monikanavatyöt. Mukana ovat edelleen pro bono -työt sekä henkilö- ja toimistopalkinnot. Yhteistyö Vala ry:n kanssa jatkuu ja Vuoden varainhankintateko palkitaan omassa kategoriassaan. Kategorioiden arviointikriteereihin voi tutustua kilpailun verkkosivuilla kesäkuun alusta lähtien.

Kilpaileminen siivittää toimialan kasvua ja kestävää kehitystä. Kilpailuun osallistuvat viestintätyöt käsitellään aikaisempaan tapaan luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Tuomaristo kootaan jälleen kokeneista viestinnän, median, tieteen ja johtamisen ammattilaisista. Viestintäpalvelujen vaikuttavuuden ymmärrys vahvistuu ja leviää parikymmenpäisen tuomariston kautta niin toimistoille kuin palveluja käyttäville organisaatioille.

Ilmoittautuminen kilpailuun avataan 11.8.2022, töiden palautusaika päättyy 8.9.2022. Vuoden 2022 voittajat palkitaan Finnish Comms Awards -gaalassa 26.10.2022.

Päätuomarina on viestintätoimistoyrittäjä, Cocommsin toimitusjohtaja Kaija Pohjala. Sääntötuomarina on Tiinu Wuolio Meditasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiinu WuolioCEO, senior communicationsMedita Communication

Tiinu Wuolio toimii Finnish Comms Awards 2022 -kilpailun sääntötuomarina

Puh:+358 40 8301821tiinu@medita.fi

Kuvat

Finnish Comms Awards 2021 -kilpailun 10-vuotis juhlagaala
Finnish Comms Awards 2021 -kilpailun 10-vuotis juhlagaala
Lataa
Finnish Comms Awards 2022 -kilpailun sääntötuomari Tiinu Wuolio 2021-vuoden gaalassa.
Finnish Comms Awards 2022 -kilpailun sääntötuomari Tiinu Wuolio 2021-vuoden gaalassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Marketing Finland ry
Hitsaajankatu 24
00810 Helsinki

010 248 1060https://www.marketingfinland.fi/

Marketing Finland on yhteisö kaikille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Edistämme markkinointi- ja viestintäpositiivista organisaatiokulttuuria Suomessa. Vaikutamme aktiivisesti kansainvälisissä verkostoissa kuten World Federation of Advertisers (WFA), European Association of Communications Agencies (EACA) ja International Communications Consultancy Organisations (ICCO). Tuomme kansainvälistä alan osaamista Suomeen muun muassa kouluttamalla, järjestämällä tapahtumia ja alan kilpailuja sekä MRKTNG-median kautta.

Meillä on lähes 500 yritys- ja yhteisöjäsentä, jotka ostavat ja tuottavat yli 90 % Suomessa tehdyistä markkinoinnin ja viestinnän ostoista. Jäseneksi voivat liittyä kaikki mainontaa ja viestintää tekevät organisaatiot, joiden päätoimiala ei ole media-ala. Myös johtavat alan toimistot, tuotantoyhtiöt ja vaikuttajayhteisöt ovat jäseniämme. Yhteisöömme kuuluu niin ikään liittoja, virastoja ja oppilaitoksia.

Tarjoamme jäsenillemme alan johtavaa koulutusta, verkostoitumispaikkoja, kilpailuja sekä rahanarvoisia jäsenetuuksia. Yhteiskunnallinen roolimme on tunnustettu, olemmehan olleet mukana perustamassa muun muassa MainosTV:tä, vaikuttaneet lainsäädäntöön ja  lisänneet alan itsesääntelyä. Olemme myös luoneet alan toimiintaedellytyksiä tukevia eettisiä sääntöjä sekä rakentaneet aktiivisen yhteisön markkinoinnin ja viestinnän ympärille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Marketing Finland ry

Young Lions Finland-suunnittelukilpailun voittajat valittu: Ketkä valittiin parhaiksi nuoriksi markkinoinnin ja viestinnän osaajiksi?22.4.2023 09:25:25 EEST | Tiedote

Suomen lupaavimmat nuoret markkinoinnin ja viestinnän osaajat on palkittu 30-vuotiaille ja sitä nuoremmille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille suunnatussa Young Lions Finland -suunnittelukilpailussa. Kilpailun seitsemään sarjaan osallistui yhteensä 44 tiimiä 50 kilpailutyöllä. Jokaisen sarjan paras tiimi pääsee edustamaan Suomea kansainväliseen Cannes Young Lions -kilpailuun sekä osallistumaan Ranskassa järjestettävään Cannes Festival of Creativity -tapahtumaan kesäkuussa 2023.

Porisuhde-kampanja putsasi palkintopöydän – Effie Awards Finland voittajat 2022 on julkistettu10.2.2023 08:34:30 EET | Tiedote

Maailman laajin markkinoinnin tehokkuutta mittaava kilpailu Effie Awards järjestettiin Suomessa nyt 21. kerran. Kilpailu huipentui 9.2.2023 järjestetyssä gaalassa, jossa palkittiin suomalaisia markkinoinnin töitä yhdellä Grand Effiellä, kahdella kultaisella, kahdella hopeisella ja kuudella pronssisella Effiellä. Effie Awards Finlandia järjestää Marketing Finland yhteistyössä Sanoma Media Finlandin kanssa.

Effie Awards Finland starttaa tänään – päätuomarina tamperelaisen Villivision toimitusjohtaja Anna Lehtisalo19.9.2022 07:00:00 EEST | Tiedote

Maailman laajin markkinoinnin tehokkuutta mittaava kilpailu Effie Awards järjestetään Suomessa jo 21. kerran. Kilpailua järjestää Suomessa Marketing Finland ry. Tuomarointia ohjaa ja valvoo ohjausryhmä, joka koostuu kokeneista markkinoinnin ammattilaisista, jotka edustavat alan toimistoja, markkinoinnin ostajia, mediaa, tutkimusyrityksiä ja oppilaitoksia. Ilmoittautuminen kilpailuun avataan 19.9.2022 ja kilpailutöitä otetaan vastaan 3.11.2022 saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme