Restel OyRestel Oy

Food&Events Restel Tapahtumaravintolat Sideways-festivaalin ravintolapalveluiden tuottajaksi

Jaa

Sideways on saanut kiitosta palveluiden sujuvuudesta. Keskittämällä palvelut yhdelle tuottajalle festivaali pyrkii parantamaan palvelukokemusta entisestään.

Sideways on Helsingin festivaalikesän avaava kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään Nordiksella eli Helsingin jäähallissa ja sen ympäristössä 6.–8.6.2019. Tapahtuman ohjelmisto koostuu vaihtoehtoisempaan tarjontaan kallellaan olevasta musiikista, monipuolisista alueaktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta. Sidewaysissa on mahdollisuus kokea Helsingin parhaat puolet yhden viikonlopun aikana!

Festivaalin ravintolapalvelut toteutetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Food&Events Restel Tapahtumaravintoloiden sekä Jääkenttäsäätiön kanssa.

Fullsteam Agencyn järjestämän Sidewaysin festivaalialue siirtyi vuonna 2018 Helsingin jäähallille. Viime vuonna Restel Tapahtumaravintolat operoi jäähallin sisällä olevia tiloja, ja tänä vuonna se vastaa myös ulkoalueiden ravintolatarjonnasta.

Yhteistyöllä halutaan varmistaa Sidewaysin ruoka- ja juomapalveluiden joustavuus ja saumattomuus, sanoo Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen.

”Haluamme kehittää Sidewaysin asiakaskokemusta. Kun yksi toimija vastaa sekä sisä- että ulkotilojen ravintolatoiminnasta, voimme keskittyä palvelusuunnitteluun täysin asiakkaan näkökulmasta. Festivaalialueella tulee myös toimimaan Restelin operoimien Sidewaysin nimikkoravintoloiden lisäksi valikoima myöhemmin keväällä julkistettavia street food- ja pop up - ruokaravintoloita”, Tähtinen sanoo.

”Pitkäaikainen ja hedelmällinen yhteistyömme Restelin kanssa Helsingin jäähallissa on mahdollistanut meitä mukautumaan jokaiseen tapahtumaan yksilöllisesti. Tästä Sideways-festivaali on oikein hyvä esimerkki”, sanoo puolestaan Nordiksen toimintoja operoivan Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja Tom Kivimäki.

Viime vuonna esimerkiksi Rumba-lehti antoi kiitosta toimivista järjestelyistä, joiden ansioista jonoista ei joutunut kärsimään edes loppuunmyytynä lauantaina. Juuri tähän kokemukseen Restel haluaa panostaa: Sideways on miellyttävä festivaali, jossa palvelut pelaavat ja ihmisen on hyvä olla.

Hyvä yhteistyökokemus ja positiivinen palaute edellisestä vuodesta rohkaisevat tavoittelemaan tänä vuonna entistä onnistuneempaa festivaalikokemusta, kertoo Restelin ketjujohtaja Kristian Helanne.

”Olemme otettuja saadessamme laajentaa ja syventää yhteistyötä Sideways-festivaalin kanssa. Otamme haasteen avosylin vastaan. Ammattilaistiimimme kanssa meillä on kaikki edellytykset tukea entistä mieleenpainuvamman festivaalielämyksen syntymistä”, Helanne sanoo.

Yksityiskohtainen listaus festivaalin ruoka- ja juomatarjonnasta julkistetaan myöhemmin kevään aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Kristian Helanne
Ketjujohtaja | Food&Events | Vice President Operations
Restel Ravintolat Oy | Hämeentie 19, FI-00501, Helsinki, Finland
Puh. 040 831 8300 | kristian.helanne@restel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme