Restel OyRestel OyRestel Oy

Food&Events Tapahtumaravintolat ja Turun Messukeskus solmivat uuden sopimuksen

Jaa

Pitkä ja hedelmällinen yhteistyö Food&Events Tapahtumaravintoloiden ja Turun Messukeskuksen välillä jatkuu kesäkuisen sopimuksen myötä. Yhteistyön ansiosta asiakkaita pystytään palvelemaan jatkossa entistäkin paremmin.

Kotimaiseen ravintola-alan yritykseen Resteliin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat solmi kesäkuussa 2020 uuden sopimuksen Turun Messukeskuksen kanssa, joka jatkaa näiden kahden toimijan pitkään kestänyttä, antoisaa ja hyvin toiminutta yhteistyötä.

“Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja tästä on hyvä jatkaa tapahtumaravintolamme kehitystyötä”, arvioi Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Marja Pekkanen. “Tapahtumamaailma elää Suomessa ja kansainvälisesti muutoksessa, jossa on tärkeää löytää yhteistuumin houkuttelevia, joustavia ja asiakkaan etuja parhaalla mahdollisella tavalla palvelevia ratkaisuja”, Pekkanen jatkaa.

Toimiva yhteistyö kehittää messukeskuksen toimintaa kokonaisuutena

Food&Events Tapahtumaravintolat ja Turun Messukeskus ovat aloittaneet yhteistyönsä jo vuonna 1999. Yhteiseen taipaleeseen on mahtunut monia kehitystoimia ja palvelukokonaisuuksien eteenpäinviemistä. Uuden sopimuksen luomien raamien myötä etenkin digitaalisuutta sekä messutapahtumien mukaan muuntautuvaa tarjoomaa kehitetään edelleen.

“Yhteistyö Turun Messukeskuksen kanssa innosti meitä, sillä toimintatapoja ollaan kehittämässä suunnitelmallisesti ja luvassa on paljon muutakin kuin messuja; esimerkiksi yritystilaisuuksia ja erilaisia promootiotilaisuuksia”, valottaa Kristian Helanne, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja.

Turun Messukeskuksessa on tapahtumien monimuotoisuuden lisäksi luvassa uudistuksia ravintolan ja kahviloiden tuotevalikoimiin. Myös ostamisen helppouteen kiinnitetään jatkossa entistäkin enemmän huomiota.

Tapahtumakävijälle ravintolan ja kahviloiden tarjonta on olennainen osa kokonaiselämystä

Myönteinen asiakaskokemus syntyy kokonaisuudesta ja kokemuksesta, johon limittyy paljon yksittäisiä asioita. Olipa kyseessä sitten kokousasiakas, näytteilleasettaja tai messukävijä, ravintolatoiminnan osuus viihtymiseen on keskeinen.

“Ravintolatoiminnalla on tärkeä roolinsa”, Pekkanen painottaa. “Siksi tämän osa-alueen onnistumisella on suuri merkitys myös Turun Messukeskuksen tulevaisuuden kannalta.”

Tulevaisuus on toiminnantäyteinen

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitustoimet ovat aiheuttaneet haasteita myös Turun Messukeskukselle, sillä epidemian vuoksi jo järjestettäviksi sovitut tapahtumat siirtyivät pääosin tuonnemmaksi. Tapahtumille ja kokouksille oli kova kysyntä ennen epidemian puhkeamista, joten siirtymisten myötä messukeskuksen syksyn 2020 ja kevään 2021 kalenteri näyttää sangen tiiviiltä.

“Tapahtumatoiminnan taas avautuessa täyteen mittaansa päästään Turussa nauttimaan syksyn kuluessa muiden muassa Kirjamessuista, Ruoka- ja Viinimessuista sekä uudesta pelitapahtumasta nimeltä Grail 2020 Turku”, Pekkanen toteaa. “Myös kansainvälinen Nordic Fitness Expo on ohjelmistossa. Tapahtumatarjonnan ollessa näin laaja myös ravintolatoiminta pääsee heti näyttämään monipuolisen osaamisensa.”

Food&Events Tapahtumaravintolat ja Turun Messukeskus aikovatkin tarttua rivakasti toimeen rajoitusten hellittäessä, jotta asiakkaita ja messukeskuksessa kävijöitä voidaan palvella vielä aiempaakin paremmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Helanne, ketjujohtaja
Food&Events Tapahtumaravintolat, Restel Ravintolat Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki
+358 (0) 40 831 8300 | kristian.helanne@restel.fi

Marja Pekkanen, toimitusjohtaja
Turun Messukeskus Oy
PL 57
20201 Turku
+358 (0) 40 545 7766 | marja.pekkanen@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Restel Oy

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme