Restel OyRestel OyRestel Oy

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Avainlippu

Jaa

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Food&Events Tapahtumaravintolat toimii Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla sekä kulttuuritaloissa, tuottaen vastuullisesti ja kestävästi ravintolapalveluita erilaisissa tapahtumissa vieraileville.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto, minkä lisäksi yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

”Kotimainen omistajuus, Suomessa tuotettu ja työllistävä palvelu luovat niin meille kuin yhteiskunnallemme kestävyyttä. Palveluitamme käyttäessäsi tuotat työtä Suomeen ja voit luottaa palvelun laatuun ja vastuulliseen tuottamiseen. Pidämme huolta työntekijöistämme ja raportoimme vastuullisuustoiminnastamme vuosittain osana kotimaisen omistajamme Tradekan vastuullisuusraporttia. Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat Food&Events Tapahtumaravintoloiden arvomaailman perusta, jota myös Avainlippu edustaa”, toteaa Food&Events Tapahtumaravintoloiden markkinointipäällikkö Ville-Eemeli Junnola.

Avainlippu-merkki on arvostettu ja tunnettu Suomessa

Avainlippu-tunnus on erittäin tunnettu maassamme. Suomalaisen Työn Liiton tekemän tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tietävät Avainlipun ja sen merkityksen. Suurin osa suomalaisista (75 prosenttia) on sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa myönteisesti heidän tekemiinsä ostopäätöksiin. Noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippumerkkiin myös vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu arvioi, että kotimaisen palvelun hankkiminen koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

“Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä”, Mentu kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville-Eemeli Junnola
Markkinointipäällikkö
Food&Events Tapahtumaravintolat
Puh. 050 359 3489
ville-eemeli.junnola@restel.fi

Reetta Mentu
Markkinointipäällikkö
Suomalaisen Työn Liitto
Puh. 050 561 5030
reetta.mentu@suomalainentyo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa ja 1.8.2022 alkaen myös Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Food&Events Tapahtumaravintoloille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti16.6.2022 13:00:00 EEST | Tiedote

Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat on saanut Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämän Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Se myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen, ja nämä toimenpiteet on auditoitu virallisen Ekokompassi-auditoijan toimesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme