Fysios Group

Fysioterapiaketju Fysios liputtaa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolesta

Jaa

Fysioterapiaketju Fysios on kasvanut orgaanisesti ja yritysostoin valtakunnalliseksi ja Suomen suurimmaksi fysioterapiaketjuksi. Fysioterapiapalveluiden hajanaisuus ja laatuvaihtelut sekä ikääntyvän väestön kasvava tarve fysioterapiapalveluille antoivat sysäyksen Fysios-ketjun perustamiselle keväällä 2015. Tänä päivänä Fysios-ketjuun kuuluu jo yli 400 ammattilaista, 57 toimipisteessä 26 paikkakunnalla.

"On tärkeää, että Suomessa ryhdytään hoitamaan terveyttä eikä sairautta - fysioterapia ennaltaehkäisevänä terveydenhoidon palveluna on hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto. Yli miljoona suomalaista kärsii erilaisista niska- ja hartiaseudun kivuista, selkävaivoista tai sairauden aiheuttamista fyysistä ongelmista. Suuri osa näistä ongelmista olisi ratkaistavissa fysioterapian keinoin jo ennen kuin kivut alkavat vaikeuttaa elämää. Fysioterapialla pystytään myös ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinsairauksia, korvaamaan kalliita leikkaushoitoja ja edesauttamaan ikäihmisten selviytymistä pidempään kotona”, toteaa Fysios-ketjun perustaja ja toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.

Fysioksen toiminta-ajatus perustuu aitoon välittämiseen ja koulutettuun, ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Toiminnassa painotetaan terapeutin ja asiakkaan välistä hoitosuhdetta, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Valtakunnallinen ketju pitää huolen työntekijöiden ammatillisesta kehittämisestä ja tiedon jakamisesta eri yksiköiden välillä. Fysioksen palvelut ovat helposti saatavilla ja hoito on tasalaatuista, ympäri Suomen.

Asiakkailleen Fysios järjestää erilaisia seminaareja tiedon lisäämiseksi ja avun saamisen helpottamiseksi. Tulevan syksyn aikana Fysios toteuttaa kuudella paikkakunnalla kipuseminaarin, luennoitsijana helsinkiläinen kivun hoitoon erikoistunut lääkäri Helena Miranda. Kipuseminaarissa puhutaan siitä mitä kipu on, kuinka se vaikuttaa elämään ja työntekoon sekä miten kipuun tulisi suhtautua. Seminaarissa käsitellään myös uusia keinoja kivun lievittämiseen ja kerrotaan, miten kipua on mahdollista hoitaa.  

Ensimmäinen kipuseminaari yleisölle järjestetään Joensuussa tiistaina 12.9. klo 18.00-19.30, Karelia Ammattikorkeakoulu, Tikkarinne 9.​ Yleisötilaisuuteen mahtuu noin 100 henkeä ja tilaisuus on maksuton.

Muut seminaaripaikat:

Espoo ke 4.10.

Seinäjoki to 5.10.

Vaasa to 2.11.

Lahti to 16.11.

Oulu to 23.11.

Tarkemmat tiedot www.fysios.fi/palvelut/kipuseminaari.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Fysios Group
Fysios Group
Annankatu 16 B 49
00120 Helsinki

0405459006http://www.fysios.fi

Fysios Group

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju. Fysiokseen kuuluu 57 toimipistettä 26 paikkakunnalla ja se työllistää lähes 400 ammattilaista. Fysioksen tavoitteena on auttaa puolta miljoonaa suomalaista vuoteen 2020 mennessä. Fysioksen johdossa toimivat osakkaat Heikki Tiitinen ja Pasi Syrjä. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fysios Group

Attendo ja Fysios tuovat erityisesti senioreille räätälöidyt fysioterapiapalvelut hoivakoteihin12.12.2017 08:30Tiedote

Attendo ja Fysios aloittavat Uudellamaalla yhteistyömallin, jossa ikäihmiset saavat haluamansa fysioterapiapalvelut suoraan hoivakotiin heille sopivana ajankohtana. Yhteistyömallia kokeillaan alkuun 10:ssä ikäihmisten hoivakodissa. Jokainen lisäpalveluista kiinnostunut ikäihminen saa maksuttoman kuntokartoituksen, minkä pohjalta hänelle laaditaan yksilöllinen fysioterapeuttinen kuntoutussuunnitelma. Tämän jälkeen räätälöidyt palvelut ovat halukkaiden saatavilla normaalia selkeästi huokeampaan hintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme