Messukeskus

Gastro Helsinki siirtyy toukokuulle 2022

Jaa

Ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki sekä samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät pakkaus-, elintarvike- ja muovialan PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic ja graafisen alan Sign, Print & Promotion on päätetty siirtää. Gastro Helsinki järjestetään 18.–20.5.2022 ja muut tapahtumat 18.-19.5.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Gastro Helsinki lykkäytyy maaliskuulta toukokuulle, jotta mahdollisimman moni horeca-alan ammattilainen pääsisi osallistumaan tapahtumaan.
Gastro Helsinki lykkäytyy maaliskuulta toukokuulle, jotta mahdollisimman moni horeca-alan ammattilainen pääsisi osallistumaan tapahtumaan.

Gastro Helsinki oli tarkoitus järjestää 16.-18.3.2022. Nykyisten rajoitusten, haastavan koronatilanteen ja ammattitapahtumissa vaadittavan pitkän valmistelujänteen vuoksi Gastro Helsingin järjestäminen maaliskuussa olisi vielä vaikeaa. 

”Gastro Helsinki on Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten tapahtuma. Olemme käyneet neuvotteluja tapahtuman ajankohdasta asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja yhteinen käsitys on, että ammattitapahtuman järjestäminen maaliskuun puolivälissä olisi liian epävarmaa. Haluamme taata sekä kävijöille että näytteilleasettajille parhaat mahdolliset onnistumisen edellytykset ja olemme iloisia, että tapahtumalle löytyi korvaava ajankohta toukokuulta”, toteaa tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri Helsingin Messukeskuksesta. 

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen. 

Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät pakkaus- ja elintarvikealan PacTec ja FoodTec, muovialan ammattilaisten PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Promotion siirtyvät samalle ajankohdalle, 18.-19.5.2022. Päätös siirtää tapahtumat tehtiin yhdessä yhteistyökumppaneiden sekä Sign, Print & Promotion -tapahtuman järjestävän Print&Media Publishing Oy:n kanssa. 

Maaliskuun tapahtumiin tehdyt rekisteröitymiset pysyvät voimassa toukokuun tapahtumaan. Kävijä voi osallistua rekisteröitymisellään kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin. 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri, 050 387 0023, lumia.ankkuri@messukeskus.com
Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Gastro Helsinki lykkäytyy maaliskuulta toukokuulle, jotta mahdollisimman moni horeca-alan ammattilainen pääsisi osallistumaan tapahtumaan.
Gastro Helsinki lykkäytyy maaliskuulta toukokuulle, jotta mahdollisimman moni horeca-alan ammattilainen pääsisi osallistumaan tapahtumaan.
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme