Messukeskus

GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei järjestetä 2022 – teemat näkyvät Messukeskuksen ohjelmistossa tulevaisuudessakin

Jaa

Liikunnan, ulkoilun ja kuvaamisen tapahtumakokonaisuutta GoExpoa ei järjestetävuonna 2022 sen nykyisessä muodossa. Kuva & Äänijärjestetään Habitaren yhteydessä 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.Golf toteutetaan vuonna 2022 virtuaalisesti, ja vuonna 2023 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. Fillaria ja Outdooria ei järjestetä vuonna 2022.  

GoExpo-tapahtumakokonaisuus oli määrä järjestää 4.–6.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden oli määrä kattaa neljä tapahtumaa: Fillari, Golf, Outdoor ja Kuva & Ääni. Pitkän pohdinnan jälkeen Messukeskus teki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päätöksen, että GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei vuonna 2022 järjestetä sen nykyisessä muodossa. 

”Messukeskus haluaa tarjota kävijöille ja yrityksille onnistuneita, tuloksellisia ja elämyksellisiä tapahtumia. Tapahtumia kehitetään jatkuvasti paitsi sisällön, myös esimerkiksi tapahtuman kattavuuden ja ajankohdannäkökulmasta. Vaikka olisimme mielellämme mahdollistaneet tulokselliset kohtaamiset GoExpossa tänä vuonna, tilanne antaa myös hyvän mahdollisuuden kehittää tapahtumia eteenpäin ja miettiä missä yhteydessä ne tavoittavat parhaiten niin nykyiset kuin uudetkin harrastajat”, sanoo GoExposta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta. 

Golfjärjestetään tänä vuonna virtuaalisesti – vuonna 2023 se siirtyy Kevätmessujen yhteyteen 

Golf on päätetty järjestää vuonna 2022 virtuaalisesti. Virtuaalitapahtuma toteutetaan 4.-6.3.2022. Tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti myös vuonna 2021, jolloin toteutus onnistui kaupallisesti hyvin, minkä vuoksi tapahtuman järjestäminen tässä muodossanähdään toimivana ratkaisuna tänäkin vuonna. 

Messukeskuksessa tapahtuma järjestetään seuraavan kerranvuonna 2023, jolloin se järjestetään 31.3.–2.4. Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan yhteensäviisi tapahtumaakattavat Kevätmessut, jotka ovat avoinna 30.3.-2.4.2023. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla. 

”Golfmessut järjestetään omana itsenäisenä tapahtumana samaan aikaanhuhtikuussa 2023 järjestettävien Kevätmessujen kanssa. Kevätmessut keräävät valtavan joukon ulkoilmaharrastuksista kiinnostuneita kävijöitä, jauskomme, että tästä joukosta löytyy myös golfin harrastamisesta kiinnostuneita ihmisiäaivan kauden kynnyksellä”, kertoo Tanja Pasila. 

Messukeskus teki päätökset yhdessä Golfin yhteistyökumppanin GoGolfin kanssa. GoGolf vastaa myös virtuaalitapahtuman sisällöistä. 

Kuva & Ääni järjestetään Habitaren yhteydessä syyskuussa 2022 

Valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen tallentamiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen keskittyvä Kuva & Ääni -tapahtuma järjestetään 9.–11.9.2022, samaan aikaan huonekalujen, sisustuksen ja suunnittelun huipputapahtuma Habitaren kanssa.Habitare, joka on avoinna 7.-11.9.2022, kerää yli 50 000 designista ja sisustuksesta kiinnostunutta kävijää, joiden joukossa on yleisöä ja ammattilaisia. Kuva & Ääni -tapahtuman sisältöä täydennetään kuvien, äänituotteiden ja erilaisten kuvatulosteiden käytössä sisustuksessa. Sekä Habitareen että Kuva & Ääni -tapahtumaan pääsee samalla sisäänpääsylipulla. 

Outdoorin ja Fillarin suunnitelmat työn alla 

Sekä Fillari että Outdoor omaavat tapahtumina oman fanikuntansa. Molempien tapahtumien jatkomahdollisuuksia mietitään parhaillaan. 

Jo hankitut GoExpo-pääsyliput voi vaihtaa Messukeskuksen lahjalippuun ottamalla yhteyttä Messukeskuksen asiakaspalveluun. 

Lisätietoja: 

Tanja Pasila, liiketoimintapäällikkö, Messukeskus, puh. 050 387 0024,tanja.pasila@messukeskus.com 

 

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme