Profinder

Gubbe aktivoi ikäihmisiä ja Profinder auttaa löytämään kummiyritykset

Jaa

Sekä nuori että vanha ansaitsee merkityksellisyyttä elämäänsä. Gubbe-toiminta torjuu yksinäisyyttä etsimällä ikäihmiselle nuoren ystävän eli gubben. Tämä käy hänen luonaan viikoittain auttaen ulkoilussa ja kotiaskareissa. Vanhus saa apua, nuori työllistyy merkityksellisen osa-aikatyön pariin. Tietopalveluyritys Profinder on Gubben kumppani ja auttaa Gubbea löytämään yrityksiä, jotka tukevat yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa.

Elämän merkityksellisyys on syvimpiä tarpeitamme. Nuori aikuinen saattaa kokea osattomuutta ympäröivästä yhteiskunnasta ja ikäihminen yksinäisyyttä. Gubbe-toiminta tarjoaa yksinäisyyteen ja merkityksettömyyden tunteeseen inhimillistä ratkaisua saattamalla nuoria ja vanhoja kansalaisia yhteen.

Gubbe etsii yrityksiä ja organisaatioita mukaan kummitoimintaansa, minkä vuoksi tietopalveluyritys Profinder on aloittanut yhteistyön Gubben kanssa. Gubbe käyttää Profinderin yritystietopalvelua kummiyritysten tavoittamiseksi.

Kummitoiminnassa vähävarainen ikäihminen saa yrityksen tukemat ”gubbe-käynnit” ja nuori saa osa-aikatyötä. Tavoitteena on luoda ystävyyttä yli sukupolvien sekä aktiivisempia ja onnellisia hetkiä ikäihmiselle.

Yksinäisten ikäihmisten määrä on Suomessa hälyttävä, joidenkin laskelmien mukaan yli 300000. Samalla yhteiskuntamme kannattelee 66000 syrjäytynyttä nuorta. Kummiyritys tarjoaa nuorelle merkityksellistä työtä ja voi näin olla ehkäisemässä nuorten syrjäytymistä.

Profinder on mukana Gubben kummitoiminnassa, koska yrityksessä halutaan olla tukemassa sitä, ettei yhdenkään ikäihmisen tarvitse olla yksin.


Arvokasta vastuullisuustyötä

Profinderin toimitusjohtaja Ville Honkimäki pitää tärkeänä, että yrityksen työntekijät voivat kokea olevansa mukana auttamassa hyvän edistämistä. “Halusimme lähteä tukemaan Gubben yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa. Puhumme Profinderilla aktiivisesti vastuullisuudesta, esimerkiksi vastuullisesta datasta. Vastuullisuus on arvona meille kuitenkin paljon laajempi, joten on hienoa olla mukana vastuullisessa kummitoiminnassa”, Honkimäki sanoo.

Gubben kohdalla Profinderin palvelu auttaa löytämään erityisesti yritykset, joille on tärkeää kertoa kummitoiminnasta. Gubben myyntipäällikkö Rosalie Bergman uskoo, että Profinderin palvelusta tulee olemaan iso apu kohderyhmien löytämisessä: ”On tärkeää, että mahdollisimman moni organisaatio kuulee kummitoiminnastamme. Gubbe-kummiksi lähteminen on vastuullisuusteko.”

”Ensimmäiset työkokemukset ovat nuorille tärkeitä ja gubbena toimiminen on erinomainen väylä hyvien työkokemusten kerryttämiseen. Samalla on upeaa, että yhä useampi ikäihminen saa Gubbe-käynneistä iloa ja aktiivisuutta heidän elämäänsä”, Bergman iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat:

Ville Honkimäki
toimitusjohtaja, Profinder
puh. 050 336 0045
ville.honkimaki@profinder.fi

Tiia Rahkonen
PR Manager, Gubbe
puh. 044 7843149
tiia.rahkonen@gubbe.io

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Profinder
Profinder
Aleksanterinkatu 52
00100 HELSINKI

https://profinder.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Profinder

Kuntavaalianalyysi: perussuomalaisten kannatus puolueista tasaisinta - keskusta ja vihreät vastakohta17.6.2021 12:02:05 EEST | Uutinen

Kuntavaalien tuloksessa näkyy voimakkaasti koulutustason merkitys puolueille. Kunkin puolueen kannatusalueella on oma koulutusprofiilinsa. Äänestysprosentin laskiessa korkeimmin koulutettujen alueiden äänestäjät määräävät entistä enemmän vaalien tuloksen. Perussuomalaiset on selvästi tasaisinta alueellista kannatusta nauttiva puolue. Keskusta ja vihreät ovat tässä mielessä perussuomalaisten vastakohtia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme